Karagümrük'te Volkan Demirel’in gol sevinci ofsayt bayrağına takıldı

09.04.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 15:32

Fatih Karagümrük'ün sahasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta teknik direktör Volkan Demirel'in gol sevinci ofsayt bayrağına takıldı. İşte tüm detaylar..

Karagümrük'te Volkan Demirel’in gol sevinci ofsayt bayrağına takıldı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Haliç derbisinde kıyasıya mücadele yaşarken kulübede yer alan teknik patron Volkan Demirel'in hareketi damga vurdu.

8 DAKİKADA 2 GOL SESİ

Maça ağırlığını koyan Karagümrük Adnan Uğur'un golüyle öne geçti. Bu golden yaklaşık 8 dakka sonrası ise sahneye çıkan Pesic farkı 2'ye çıkardı.

PESIC 3 AY SONRA GOL ATTI

Sezon bazı Maccabi Tel Aviv'den bedelsiz bir şekilde Fatih Karagümrük'e gelen Pesic, Fenerbahçe iddialarının olduğu günlerde sakatlandı ve ligde 6 maç kaçırdı. 12 Mart'taki Atakaş Hatayspor karşılaşmasında sahalara geri dönen golcü futbolcu, o maçla birlikte, Yukatel Kayserispor ve Galatasaray mücadelelerini de boş geçti. Hatta Galatasaray karşısında bir penaltı atışından yararlanamayan Sırp futbolcu en sonuncu golünü 15 Ocak'ta Çaykur Rizespor ağlarına bırakmıştı. Pesic bu maçta attığı gol ile uzun süren sessizliğini noktaladı.

TOPLAMDA 13. GOLÜ

Karagümrük'te 24 maçta 13 gol, 2 asistlik bir performans çizen Pesic'in piyasa değeri 3 milyon euro civarında. Sırp futbolcu, gol krallığı yarışında beşinci sırada bulunuyor.

VOLKAN DEMİREL BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Mücadelede Karagümrük, Kasımpaşa'nın ağlarını sarstığı sırada kulübede Volkan Demirel gol sevincine kalktı. Fakar daha sonrasında hakemin ofsayt kararı vermesiyle iptal oldu. Ofsaytı gören Demirel büyük üzüntü yaşadı.

Karagümrük'ün 2. golünde ise Volkan Demirel adeta yedek kulübesinde çıldırdı. Sevincini ilk önce teknik heyetle paylaşan Demirel daha sonrasında kulübeye vurarak kutladı. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

Senin için hazırladığımız haberler