VİDEO İZLE| Kenan Yıldız Serie A'da ilk golünü attı! Frosinone - Juventus...

23.12.2023 - 14:58 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 17:20

İtalya Serie A devi Juventus forması giyen genç milli oyuncumuz Kenan Yıldız, Serie A ilk maçında Frosinone'ye 12. dakikada gol attı. Golü izle ve detaylar haberde...

VİDEO İZLE| Kenan Yıldız Serie A'da ilk golünü attı! Frosinone - Juventus...

AJANSSPOR HABER

Juventus formasıyla maça ilk 11'de çıkan Kenan Yıldız, Frosinone'ye karşı 12. dakikada attığı muhteşem golle maçı 1-0'a getirdi. Ayrıca Kenan Yıldız, Juventus formasıyla gol atan en genç yabancı futbolcu oldu. İşte o gol...

Serie A’nın 17. haftasında Stadio Benito Stirpe’de Frosinone ile mücadele eden Juventus, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Juventus'ta milli futbolcu Kenan Yıldız da maça 11’de başladı. Bu sezon ilk kez ligde 11'de oynama fırsatı bulan 18 yaşındaki futbolcu, performansıyla dikkat çekti. 

Yıldız, mücadelenin 20. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve böylelikle takımdaki ilk gol sevincini yaşadı.

İlgini Çekebilir
Hakan Yakın'dan istifa sinyali: "Ailemle görüşeceğim"
Habere Git

55 dakika sahada kalan 18 yaşındaki futbolcu, yerini Sırp oyuncu Dusan Vlahovic’e bıraktı.

Kenan Yıldız'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Serie A'da 7. maçına çıkan ve 93 dakika sahada kalan Kenan Yıldız 1 gol ile oynadı. Milli futbolcu Juventus'un genç takımında da çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

"Gol sevincimde Del Piero'dan ilham aldım"

Karşılaşma sonrası birt açıklama yapan 18 yaşındaki futbolcu, "Taraftarlara gösterdikleri sevgiden ve Allegri'ye bana duyduğu güvenden dolayı çok teşekkür ederim. O harika bir teknik direktör. Ona çok şey borçluyum. Saçlarımı kesmemi söylediğinde de hemen yapmıştım. Gol sevincimde, Juventus efsanesi Del Piero'dan ilham aldım" dedi.

İlgini Çekebilir
Başkandan flaş itiraf! Avcı Nwakaeme ile görüşüyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler