Zlatan Ibrahimovic'in Hakan Çalhanoğlu nefreti bitmiyor!

24.05.2022 - 10:48 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 12:00

Milan'ın İsveçli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in Hakan Çalhanoğlu'na duyduğu nefret bitmiyor. Ibra bu kez Milan'lı taraftarları milli futbolcumuza karşı kışkırttı. İşte detaylar...

Zlatan Ibrahimovic'in Hakan Çalhanoğlu nefreti bitmiyor!

Dünya futbolunda yeteneğinin yanı sıra sınırları zorlayan hareketleri ve sözleriyle de gündemden düşmeyen ismi Zlatan İbrahimovic, bu kez Milan'ın şampiyonluk kutlamalarında Zlatan'lığını yaptı. 

İbra, Milan'la 2. şampiyonluğunu yaşadı

Serie A'da nefes kesen şampiyonluk yarışının galibi Milan oldu... Sezonun son maçında Sassuolo'yu deplasmanda 3-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı takım, ezeli rakibi Inter'in 2 puan önünde 11 yıl sonra ipi göğüsledi. Dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic, Milan formasıyla 2. kez Serie A şampiyonluğuna ulaştı.  

Hakan Çalhanoğlu'nun talihsizliği

Milan'ın şampiyonluğunun ardından Hakan Çalhanoğlu'nun talihsizliği İtalya'da gündem oldu. Geçen sezon Milan forması giyen milli futbolcu, Inter'e karşı şampiyonluk mücadelesi vermiş, ancak mavi-siyahlı takım zafere ulaşmıştı. Bu sezon Inter forması giyen milli futbolcu bu kez şampiyonluğu eski takımı Milan'a kaptırdı.

İlgini Çekebilir
Şampiyon hocaya şok! Madalyasını boğazından söküp aldılar
Habere Git

Derbilerde protesto edildi

Sezon başında sözleşmesi biten ve tercihini Inter'den yana kullanan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon derbilerde Milan taraftarları tarafından protesto edildi. Bu sezon 8 gol, 12 asistle 20 gole katkı sunan Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla da ikinci oldu, şampiyonluk sevinci yaşayamadı. Yıldız oyuncu İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası ile teselli buldu.

Şampiyonluk kutlamasında sataştı

Zlatan Ibrahimovic, 11 yıl sonra gelen tarihi şampiyonluğun kutlamalarında Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu'na mesaj göndermelerini istedi. Deneyimli oyuncu, "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataştı.

Aynı takımda oynarken Hakan'a küfür etmişti

Zlatan İbrahimovic'in Hakan Çalhanoğlu nefreti yeni değil. İsveçli oyuncu geçtiğimiz sezon Milan'da takım arkadaşı oldukları dönemde de Hakan Çalhanoğlu'na karşı kabul edilemez davranışlarda bulundu.

 

Milan'ın Benevento'ya karşı 2-0 galip geldiği maçta Zlatan Ibrahimovic, kendisine pas atmayan Hakan Çalhanoğlu'na dönüp, "Seni anlamıyorum..." diye bağırmıştı. Sadece bağırmakla kalmayıp bir de küfür eden Ibrahimovic'e Milanlı futbolcular tepki gösterdi. Benevento karşılaşmasında "maçın adamı" seçilen Çalhanoğlu'nun bu küfrü hak etmediğini düşünen oyuncular, Ibra'ya sırt çevirdi. 

Takım arkadaşları takipten çıktı

Milan'lı futbolculardan Leao, Tonali, Saelemaekers, Bennacer ve Kalulu başta olmak üzere birçok oyuncu Zlatan Ibrahimovic'i takipten çıktı. Ayrıca, Hakan Çalhanoğlu da Ibrahimovic'i takip etmeyi bıraktı. 

Nefretini kitabında da kustu

Ibrahimovic son çıkardığı kitabı Adrenalina'da Hakan Çalhanoğlu'dan da bahsetmiş ve milli futbolcunun kendisi sayesinde sınıf atladığını öne sürmüştü. İsveçli yıldız ayrıca, Hakan Çalhanoğlu'nun Christian Eriksen'in trajik durumundan faydalandığını iddia etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler