Zlatan Ibrahimovic, Charles Leclerc ve Carlos Sainz ile piste çıktı

22.03.2022 - 15:12 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 15:38

Ferrari tutkunluğuyla bilinen dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic, Formula 1 pilotları Charles Leclerc ve Carlos Sainz ile bilikte piste çıktı. İşte detaylar

Zlatan Ibrahimovic, Charles Leclerc ve Carlos Sainz ile piste çıktı

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'in start almasıyla birlikte Ferrari'nin kalbinin attığı Modena ve Maronella müzeleri motor tutkunu ziyaretçilerin akınına uğradı. Ferrari tutkunluğuyla bilinen dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic de Ferrari fabrikasını ziyaret ederek Charles Leclerc ve Carlos Sainz ile piste çıktı.

Formula 1 takımı Ferrari'nin Maranello'daki tesislerini ziyaret eden Ibrahimoviç, burada Scuderia Ferrari'nin takım patronu Mattia Binotto ile yaptığı görüşmenin ardından, V6 motora sahip 830 beygirlik bir plug-in hibrit olan yeni Ferrari 296 Gtb'yi test etmek için yola çıktı.

 

"İbrahimovic'i satın aldığınızda, bir Ferrari satın alırsınız"

 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Zlatan "İbrahimovic'i satın aldığınızda, bir Ferrari satın alırsınız." dedi. Daha sonra Charles Leclerc ona Formula 1'de kazandığı ilk arabayı gösterirken, Carlos Sainz'in yanında birkaç tur atarak ziyaretini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Formula 1, Ferrari kırmızısıyla başladı
Habere Git

Ferrari tutkusu Ibrahımovic'in başına bela olmuştu

Öte yandan Milan Kulübü'nün İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, ülkesinde de lüks arabasıyla sık sık gündeme geliyor. Ge.tiğimiz yıl İsveç'te arabasıyla tura çıkan Ibrahimovic'in, Stockholm sokaklarındaki gezintisiyle karantina sürecinde kuralları çiğnediği bildirilmişti. 2 milyon euroluk Ferrari aracıyla gezen yıldız futbolcunun, illegal bir harekete imza attığı belirtildi.

300 kilometre hıza ulaşabilen aracı kullanarak işlediği ihlalin, aracın kayıt ettirilmemesinden kaynaklandığı duyurulmuştu. İsveçli oyuncunun arabayı ülkedeki yetkili birimlere kayıt ettirmediği, kaydı olmayan bir aracın kullanılmasından dolayı yasayı çiğnediği aktarıldı.

Zlatan Ibrahimovic, bu sezon Milan'da ne yaptı?

2020 yılında MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'den ayrılıp Milan'a transfer olan 40 yaşındaki İsveçli yıldız, bu sezon 19 maçta forma giydi ve 8 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler