Eski Fenerbahçeli Deniz Türüç'ten transfer itirafı! Beşiktaş ile görüşüyor

09.09.2023 - 15:15 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 17:15

Son dakika | Süper Lig'de Başakşehir forması giyen eski Fenerbahçeli Deniz Türüç, Beşiktaş'a transferi konusunda bir açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Eski Fenerbahçeli Deniz Türüç'ten transfer itirafı! Beşiktaş ile görüşüyor

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takım, daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen RAMS Başakşehir'in yıldız oyuncusu Deniz Türüç ile temas halinde. Deniz Türüç, EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar adlı programda Hasan Can Kaya'nın konu hakkındaki sorularını yanıtladı.

"Bir şeyler var şu an"

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programında izleyiciler arasında yer alan Deniz Türüç, "Beşiktaş'a gelecek misin? sorusuna, "Bir şeyler var şu an ama kesin bir durum yok" yanıtını verdi.

"Şenol Hoca ile çalıştım, Beşiktaş büyük camia"

Bunun üzerine sunucu "Şenol Güneş ile kendini bulabilirsin" dedi. Deniz Türüç ise "Şenol Hoca ile milli takımda çalıştım. Beşiktaş da büyük bir camia" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de başkanlık süresi kısıtlanıyor
Habere Git

Deniz Türüç'ün Fenerbahçe karnesi

2019 yazında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz Türüç, Sarı-Lacivertliler'de beklentileri karşılayamadı. 38 kez Fenerbahçe forması giyen Deniz, 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 2020'de Başakşehir'e önce kiralanan futbolcu, 2021'de ise bedelsiz olarak İstanbul ekibine imza attı.

Deniz Türüç'ün geçen sezonki performansı

Geçen sezon Başakşehir'de 49 maça çıkan Deniz Türüç, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 30 yaşındaki oyuncu, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'da Ghezzal müjdesi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler