Avusturya'da garip gece: Önce elektrikler kesildi sonra saha delindi

08.06.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 11:33

Avusturya-Danimarka arasında Viyana'da oynanan UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasına bir dizi garip olaya sahne olurken, saha ortasındaki delik herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Avusturya'da garip gece: Önce elektrikler kesildi sonra saha delindi

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Avusturya ile Danimarka karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibini 2-1'lik skorla yenen Danimarka 3 puanın sahibi olurken, karşılaşma oynanan futboldan çok maçta meydana gelen skandallarla hatırlanacak. 

Maç elektrik kesintisi nedeniyle 1,5 saat geç başladı

Ernst Happel Stadı'nda 21.45'te başlaması gereken Avusturya-Danimarka müsabakası, Viyana'daki geniş çaplı elektrik kesintisi nedeniyle 23.15'te başladı. Elektrik kesintisinin yaşandığı sırada tribünde yer alan 50 bin taraftar stadı cep telefonlarının ışıklarıyla aydınlatmaya çalıştı.

Sahanın ortasında gizemli delik

Maçın son düdüğü çaldıktan sonra futbolcular, sahada dev bir deliğin ortaya çıktığını fark ettiler. Danimarkalı kanat oyuncusu Andreas Skov Olsen, deliğin ne kadar derin olduğunu tespit edebilmek için bir bacağını deliğin içine soktu.

Andreas Skov Olsen bacağını deliğe soktu

"Korkunç"

Danimarka Teknik Direktörü Hjulmand, karşılaşma sonrasında olayla ilgili olarak “Sahanın ortasındaki büyük deliğin fotoğraflarını gördüm. Oyuncular için tehlikeliydi. Saha gerçekten korkunçtu. Hareket etmek zordu” açıklamasında bulundu.

 

Danimarka’nın yıldızı Skov Olsen ise, “Korkunç! Daha iyisini yapmaları gerektiğinin farkındalar. Çukur birinin kariyerini mahvedebilirdi. Neyse ki bu olmadı” dedi.

Nelsson ve Cornelius forma giydi

Danimarka, Avusturya'da Schlager'in golüne karşılık Hojberg ve Larsen'in iki golüyle kazandığı karşılaşmada Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson, 90 dakika sahada kaldı. Trabzonspor'un golcüsü Cornelius ise 52. dakikada oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler