Beşiktaş-Giresunspor maçında olay olmuştu! Yine kaleci yerde kaldı ama...

02.12.2021 - 14:09 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 14:26

Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile Ankara Demirspor arasında bugün oynanan karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon akıllara Beşiktaş - Giresunspor maçında çok konuşulan pozisyonu akıllara getirdi.

Beşiktaş-Giresunspor maçında olay olmuştu! Yine kaleci yerde kaldı ama...

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş-Giresunspor maçında kamuoyunda çok konuşulan 4. gol pozisyonu öncesi yaşananların benzeri bugün oynanan Giresunspor - Ankara Demirspor karşılaşmasında yaşandı.

Mert Günok yerde kalmış Giresunspor golü atmıştı

Giresunspor'un Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettiği maçta, konuk ekibin 4. golü öncesi Beşiktaş kalecisi Mert Günok sakatlanarak yerde kalmıştı. Giresunspor atağında sakatlanan Mert Günok yerde yatarken, Flavio topu ortaya çıkarmış, Joseph Champness de topu boş kaleye göndermişti.

Karadeniz ekibinin maçtaki 4. golü tartışmalara neden olmuştu. Dizi dönen Mert Günok maça devam edememişti.

Bu kez topu dışarı attılar

Bugün oynanan karşılaşmanın 7. dakikasında topu uzaklaştırmak için kalesinden ceza sahası dışına çıkan Ankara Demirspor kalecisi Ömercan Avcı sakatlık yaşadı. Ömercan sekerek kalesine dönmeye çalışırken yerde kaldı. Giresunsporlu Çekdar Orhan topu kaleye göndermek yerine Ömercan'ın sakatlandığını görünce topu dışarı attı.

 

 

Çekdar Orhan'ın bu hareketi tribünlerden büyük alkış aldı.

'Keşke böyle bir gol atmasaydık'

Gzt Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet Beşiktaş maçının ardından Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Joe Champness'ın attığı 4. golle ilgili olarak, "4.gol için çok üzgünüm. Hocamız da bu konuda üzgün. Oyucumuzla konuştuğumuzda Mert'i görmediğini söyledi. Keşke böyle bir gol atmasaydık. Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum, bizi en güzel şekilde ağırladılar." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler