VİDEO | Amatör maçta hakemle futbolcu yumruk yumruğa kavga etti

10.09.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 10:54

Son dakika | Ekvador'da amatör maçta kavga çıktı. Futbolcu ile hakem yumruk yumruğa birbirine girdi. O anlar sosyal medyada viral oldu. İşte detaylar.

VİDEO | Amatör maçta hakemle futbolcu yumruk yumruğa kavga etti

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ekvador'da oynanan bir amatör maçta çıkan kavga tüm dünyada viral oldu. Müsabakanın hakemi ile bir futbolcu yumruk yumruğa birbirine girdi. O anlar yayıncı El Canal del Futbol'un kameralarına yansıdı.

Atletico Fenix 3'ü buldu, M&M FC itiraz etti

Amatör Lig Kapanış Turnuvası'nda Atletico Fenix ile M&M FC karşı karşıya geldi. Atletico Fenix'in skoru 3-0 yapmasının ardından bir M&M FC'li futbolcular hakeme itiraz etti.

Hakemi formasından çekip yumruk attı

Bir futbolcu ise hakeme yönelik itirazlarında ileri gitti. Hareketlerini serleştiren futbolcu, hakem ile karşı karşıya geldi. Hakemin formasından yakalayan M&M FC'li oyuncu bir yumruk atarak kavgayı başlattı.

İlgini Çekebilir
Hande Baladın'a asitli tehdide tahliye kararı!
Habere Git

Hakem karşılık verdi, yumruklaşmaya döndü

Hakem ise futbolcunun darbelerine karşılık verdi. Olay kısa sürede yumruklaşmaya döndü. O sırada diğer futbolcular ise ikiliyi ayırmak yerine izledi.

Sosyal medyada viral oldu

Yardımcı hakemler olayın yaşandığı bölgeye gelerek kavgayı ayırdı. Gazeteci Sergio Basantes'in yayınladığı görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Kavgacı futbolcunun yüzünde yumruk izleri

Ayrıca gazeteci Andres Illingworth, hakemle kavga eden futbolcunun son halini yayınladı. Fotoğrafta, kavgacı futbolcunun elmacık kemiğinde darbe izleri net şekilde görüldü.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan büyük jest!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler