Victor Osimhen'in Chelsea'ye transferi neden gerçekleşmedi? Açıkladı...

09.09.2024 - 15:28 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 15:37

Galatasaray'ın transfer ettiği Victor Osimhen'in Nijerya Milli Takımı'ndan eski takım arkadaşı John Obi Mikel, Osimhen'in Chelsea'ye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı.

Victor Osimhen'in Chelsea'ye transferi neden gerçekleşmedi? Açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, İtalya Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen dünyaca ünlü Nijeryalı yıldız Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Osimhen'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen takımlardan biri olan Chelsea için, eski futbolcu John Obi Mikel açıklamalarda bulundu.

"Küçük detaylar vardı"

John Obi Mikel, "The Obi One Podcast"TE Osimhen ve Chelsea arasındaki transfer görüşmeleri hakkında şu sözleri söyledi: “Victor'un ne istediğini biliyorum, Chelsea'nin ona ne teklif ettiğini de biliyorum. Her iki taraf da uzlaşmak zorunda kaldı. Bazı küçük detaylar, evrak işleri ve sağlık kontrolleri gibi konular vardı, ancak zamanımız tükenmişti.”

"Victor hayal kırıklığına uğradı"

"Her iki taraf da elinden geleni yaptı. Chelsea'nin bu konuda ne kadar istekli olduğunu ve Victor'un kulübe gelmeyi ne kadar çok istediğini görebiliyorum. Bu gerçekleşmeyince Victor hayal kırıklığına uğradı."

"Didier Drogba ve Diego Costa'yı andırıyor"

Nijeryalı eski futbolcu John Obi Mikel, Victor Osimhen'i Didier Drogab ve Diego Costa'ya benzetti. Mikel, "Onunla konuştum, onu motive etmeye çalıştım, 'Güçlü ol, çalışmaya devam et' dedim. Victor güçlü bir karakter. Didier Drogba ve Diego Costa'yı andırıyor. Chelsea'nin savunmaları korkutan bu tür forvetlere ihtiyacı var, ve Victor kesinlikle böyle biri" dedi.

"Küçük detaylar çözülünce bu anlaşma gerçekleşecek"

John Obi Mikel, Osimhen ve Chelsea arasındaki transfer görüşmelerinin devam edebileceğini şu sözlerle açıkladı: "Hiçbir sorun yok. Ocak ayında veya daha sonra tekrar bu konuya dönebiliriz. Küçük detaylar çözülünce bu anlaşma gerçekleşecek."

Senin için hazırladığımız haberler