Victor Nelsson'dan transfer açıklaması

11.12.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 12:20

Galatasaray Dünya Kupası sebebiyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken Victor Nelsson basın karşısında açıklamalar yaptı

Victor Nelsson'dan transfer açıklaması

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken Danimarkalı oyuncu Victor Nelsson açıklamalar yaptı.

Daha az gol yiyoruz

Victor Nelsson "Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Diğer takımların yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Tecrübeli bir takımız. Daha az gol yiyoruz bu yüzden de daha az gol atarak maç kazanma şansımız oluyor.

Torreira çok yardımcı oluyor

Performansım daha çok takımla ilgili. Marcao'nun gitmesi veya Abdülkerim'in gelmesi önemli değil. Çok iyi bir takımımız var ve arkadaşlarımız bize çok yardımcı oluyor. Özellikle Torreira defanstaki oyunculara çok yardımcı oluyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Galatasaray'ın geleceği onlar"
Habere Git

Dünya Kupası'nda iyi oynadım

Dünya Kupası'nda gruptan çıkma amacımız vardı bunu başaramadık. Fransa'ya karşı bir maça daha çıktım. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Sonuç olarak gruptan çıkamadığımız için bir hayal kırıklığı var. Danimarka milli takımı olarak istediğimiz yere gelemedik.

Transfer tarafına enerjimi vermiyorum

Şu anda odağım Galatasaray. Transfer tarafına o kadar enerjimi vermiyorum. Galatasaray ile şampiyonluğu kazanmak istiyorum. Şu anda odaklandığım şey bu.
 

Icardi olduğu için mutluyuz

Mauro Icardi iyi bir oyuncu. Takımdaki herkes ve taraftarlar da burada olduğu için mutludur diye düşünüyorum. Takımda gerçekten yetenekli futbolcular var. Mete, Emin bunlardan bazıları. Bazen dil engeli olabiliyor ama onlarla konuşuyoruz. Gelip bize soruyorlar. Kendilerini geliştirmeye açık oyuncular. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Fransız oyuncular beni tebrik etti

Fransa maçı sonrası bazı oyuncularla konuşma şansım oldu. Performansımdan dolayı beni tebrik edip sezonun kalan kısmında başarılar dilediler. Diğer takımların ne yaptığı bizi çok ilgilendirmiyor. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Buna odaklanmalıyız." ifadelerini kullandı. 

13 maçta forma giydi

Geçen sezon Galatasaray'a Kopenhag'dan transfer olan Victor Nelsson sarı kırmızılı takım ile bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maça çıktı. Danimarkalı oyuncu henüz gol veya asist sayısına ulaşamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler