Barcelona'ya EuroLeague Final Four Öncesi Jan Vesely Şoku

13.05.2023 - 19:02 | Son Güncellenme: 13.05.2023 - 19:27

EuroLeague Final Four'da Barcelona'nın Real Madrid ile oynayacağı maç öncesi Katalan ekibine Çekyalı pivot Jan Vesely'den kötü haber geldi.

Barcelona'ya EuroLeague Final Four Öncesi Jan Vesely Şoku

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague Final Four'da ezeli rakibi Real Madrid ile karşılaşacak Barcelona'ya Çekyalı pivot Jan Vesely'den kötü haber geldi.

Maçı yarıda bıraktı

Barcelona'nın bu hafta İspanya Ligi ACB'de Obradoiro'yu 94-77 mağlup ettiği maçta belinden bir sakatlık yaşayarak soyunma odasının yolunu tutan 33 yaşındaki Jan Vesely maçın geri kalanında süre alamadı.

Kulüpten açıklama geldi

Barcelona kulübü maçın ardından yaptığı açıklamada bel ağrısı nedeniyle maçı terk eden oyuncunun durumunun tekrar değerlendirileceği ve önümüzdeki maçlarda oyunayıp oynayamayacağına karar verileceği aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Vesely Airlines semalarda, Barca kapıyı araladı!
Habere Git

Zalgiris serisinde parladı

Jan Vesely, Barcelona'nın 3-0 galip gelerek adını Final Four'a yazdırdığı play-off'taki Zalgiris Kaunas serisinde etkili bir performans sergilemişti. Barılı pivot serinin 2. maçında 26, 3. maçında ise 14 sayı kaydetti.

El Clasico 19 Mayıs'ta

Fianl Four'un yarı final etabında oynanacak El Clasico 19 Mayıs'ta saatler 21.00'u gösterirken başlayacak. Karşılaşmayı kazanan taraf finalde Olympiakos-Monaco maçının galibi ile eşleşecek.

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi oldu

2014-2015 sezonundan geçtiğimiz sezonun sonuna kadar 8 yıl ülkemizde Fenerbahçe Beko forması giyen Jan Vesely'ye taraftarlar "Vesely Airlines" (Vesely Hava Yolları) lakabını takmıştı. 2.13'lük pivot Sarı-Lacivertliler'in 2016-2017 sezonunda kazandığı EuroLeague şampiyonluğunda takımın kilit parçalarından biriydi.

İlgini Çekebilir
Vesely'den depremzedelere destek! Forması açık artırmaya çıkıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler