Vedat Muriç transferinde son perde! İsmail Kartal...

15.06.2019 - 21:17 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 00:17

Vedat Muriç transferinde son perde! İsmail Kartal...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u çiçeği burnunda teknik direktörü İsmail Kartal, transferde en çok konuşulan isimlerden biri olan Vedat Muriç ile net görüşlerini yönetime bildirdi. Konuyla ilgili detayları Ajansspor araştırdı. İşte detaylar...

Tek teklif Toulouse'tan

Şu ana kadar tek resmi teklifin Toulouse'dan gelmesi ve Rizespor yönetiminin Vedat Muriç transferinden elde etmek istediği gelirle teklif edilen rakamlar arasında fark olması transferin tıkanmasına sebep oldu. 

İsmail Kartal'ın Muriç raporu

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetime, "Muriç iyi bir golcü. Takıma olan katkısı ortada. Eğer değerini bulursa satılabilir. Ama kalırsa bize çok büyük fayda sağlamaya devam eder" raporunu verdi.

Yönetim sağlıklı bir karar vermek istiyor

Yönetim ise transferle ilgili en sağlıklı kararı vermeye çalışıyor. Rizesporlu yöneticiler, "Cazip bir teklif olur ve hem kulübün hem de Muriç'in hedefleriyle örtüşürse transfere onay verebiliriz" görüşünde. 

Rize'de İsmail Kartal coşkusu

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk sonrası İsmail Kartal'ın getirilmesi Rize kentinde sevince sebep oldu.

İsmail Kartal'a güvenoyu

Okan Buruk'un ayrılmasının ardından bu boşluğun iyi bir teknik adamla doldurulması gerektiğine inanan baz taraftar grupları, Kartal'ın Rize'de başarılı olacağı görüşünde. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler