Ve Hulk'tan Beşiktaş beğenisi geldi!

24.01.2021 - 23:31 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 23:40

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın transfer listesinde olan ve görüşmelerin devam ettiği yıldız isim Hulk'tan dikkat çeken bir hareket geldi. Hulk, Beşiktaş'a transfer olacak mı, görüşmeler nasıl gidiyor? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Ve Hulk'tan Beşiktaş beğenisi geldi!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş forması giyen Josef de Souza sosyal medya hesabından Göztepe maçı sonrasında bir açıklama yayınladı. Brezilyalı futbolcunun yaptığı paylaşım sadece siyah-beyazlı tarafarların ya da takım arkadaşlarının değil, transfer gündemindeki bir ismin de beğenisini kazandı: Hulk! Hulk, neden Beşktaş paylaşımını beğendi? Detaylar haberde...

Josef paylaştı, Hulk beğendi

Josef de Souza kendisine ait Instagram hesabından, "Geriye düşmemize rağmen takım halinde mücadeleyi son ana kadar bırakmadık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli 3 puan. Aynı inançla, aynı hırsla yolumuza devam ediyoruz. Haydi!!" şeklinde bir paylaştım yaptı.

'Hulk Beşiktaş'a transfer oluyor' yorumları

Başta Gökhan Töre olmak üzere birçok ismin beğenisini kazanan bu paylaşımı, Beşiktaş'ın transfer listesindeki golcü futbolcu Hulk da beğendi. Brezilyalı futbolcu vatandaşının bu paylaşımını beğenince, siyah-beyazlı taraftarlar, 'Hulk Beşiktaş'a transfer oluyor' yorumları yapmaya başladı. 

Transferde son durum ne?

Emre Kocadağ ne demişti?

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, "Hulk iyi bir oyuncu. Tartışmaya kapalı o konu. Bütçemize uygun olursa değerlendirmeyi düşünürüz. Önemli olan bütçemize uygun olması gerekiyor. Hocamızla da istişare ederek gidiyoruz. Hulk’la bir temas oldu. Konu olgunlaşınca bilgisini veririz" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler