Ve Almanlar sahaya indi!

03.04.2020 - 15:10 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 17:33

Ve Almanlar sahaya indi!

Alman Bild gazetesi Koronavirüs salgını nedeniyle maçlara çıkamayan Bundesliga ekiplerinin oyuncularını biraz olsun fit kalabilmeleri için uyguladıkları antrenman programlarını yazdı. Bayern: Antrenmanlar video konferans sistemiyle toplu halde evde devam ediyor. Saha antrenmanları için henüz bir plan yok.

Dortmund saha idmanlarına başladı

Dortmund: Pazartesi saha idmanlarına yeniden başlayan Dortmund'da antrenmanlar değişik sahalarda küçük gruplar halinde güne yayılıyor. Oyuncu eşleşmeleri WhatsApp mesajı ile bildiriliyor.
Leipzig: Takım uzun süren ev idmanlarından sonra dün ilk kez maksimum dörderli grupla halinde sadece pas ve şut olmak üzere antrenman yapıyor. İkili mücadele yasak. Oyuncular duşlarını tesisteki özel odalarında alıyor.

Gladbach Pazartesi çıkıyor

M'gladbach: Oyuncular pazara kadar evlerinde idmanları sürdürecek. Pazartesi günü ise küçük gruplar halinde saha idmanları başlayacak.
Leverkusen: Çarşamba gününden bu yana oyuncular vardiya sistemiyle çalışmalarını sürdürürken bazı oyuncular evinde soyunup giyinirken bazı oyuncular da tesiste U19, U 17 ve kendi soyunma odalarında mümkün olduğunca az kişiyle soyunup giyiniyorlar.

Yarı evde yarı sahada

Schalke: Futbolcular Pazartesi ve Cuma evden video konferansla bir oyuncunun eşliğinde antrenman yapıyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise üç ayrı sahada küçük gruplar halinde idman yapılıyor.
Wolfsburg: Takım 23 Marttan bu yana 5-6 kişilik gruplar halinde değişik saatlerde fitnes gereçlerinin de yer aldığı stadyumda çalışıyor.
Freiburg: Oyuncular evde çalışmaya devam ediyor. Her hafta duruma göre karar veriliyor.
Hoffenheim: Oyuncular kendi başlarına evde ve tesiste çalışıyor. Kulüp DFL'nin yeni oluşturacağı sağlık kurulunun kararlarını bekleme kararı aldı.
Köln: Oyuncular evde çalışırken bazıları ormanda koşuyor. Pazartesi küçük gruplar halinde saha antrenmanları başlayacak.

Kaleciler ayrı ayrı çalışıyor

U.Berlin: Kaleciler ayrı ayrı saha çalışması yaparken diğer oyuncular ağırlık çalışması ve koşu ile idmanlarını sürdürüyor.
Frankfurt: Karantinası biten iki oyuncu yeniden normale döndü. Diğer oyuncular ikili gruplar halinde çeşitli idmanlar yapıyorlar.
Hertha: Grup halinde karantinaya giren takımda herkes evinde çalışıyor. Bu haftadan itibaren oyuncular tek başlarına saha çalışması yapmaya başladı.
Augsburg: Oyuncular saha çalışmalarını gruplar sürdürüyor.
Mainz: Takım evde çalışmaya devam ediyor. Gelecek hafta küçük gruplar halinde saha antrenmanları başlayacak.
Düsseldorf: Her oyuncu evde kendi başına çalışıyor. Pazartesi küçük gruplar halinde antrenman planlanıyor.
Werder: Futbolcular evde veya isterlerse antrenman sahasında küçük gruplar halinde çalışabiliyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler