Vasilije Micic: Kariyerimin en büyük başarısı

10.08.2024 - 17:29 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 17:36

Bir dönem ülkemizde Anadolu Efes forması giyen Sırbistan Milli Takımı ve Charlotte Hornets yıldızı Vasilije Micic, kariyerinde en büyük başarısını açıkladı.

Vasilije Micic: Kariyerimin en büyük başarısı

AJANSSPOR - HABER

Paris 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Erkekler Basketbol üçüncülük maçında Sırbistan ve Almanya karşı karşıya geldi. Sırplar, mücadeleden 93-83'lük skorla galip ayrıldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Sırbistan'da eski Anadolu Efesli Vasilije Micic, karşılaşmayı 19 sayı, 2 ribaund ve 2 asistle tamamlayarak galibiyette önemli bir rol oynadı. Micic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Kariyerimin en büyük başarısı"

Sırbistan Devlet Televizyonu RTS'ye konuşan Vasilije Micic, olimpiyatlarda kazandığı bronz madalyayı kariyerinin en büyüş başarısı olarak açıkladı. Micic, "Benim için kariyerimin en büyük başarısı buydu. Normalde duygularımı belli etmekte zorlanan bir insanım ama şu an çok mutluyum, bu bronz madalya benim için altın değerinde. Kariyerimin en önemli başarısı." dedi.

"Bugün iyi bir gündü"

Sözlerine devam eden Sırp yıldız, "Benim performansım önemli değil, burada hepimiz milli forma için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bazen iyi, bazen kötü oynuyoruz. Bugün iyi bir gündü ama asıl önemli olan takımın performansı." şeklinde konuştu.

Dev final zamanı

Paris 2024'ün dev finalinde ise olimpiyatların ev sahibi Fransa ve ABD, bu akşam (10 Ağustos) saat 22:30'da karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Fransa - ABD basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler