Melissa Vargas, Çin'deki ilk maçına 20 sayıyla başladı

04.11.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 18:55

Milli voleybolcu Melissa Vargas, Çin'teki ilk maçında 20 sayıyla yıldızlaştı. Vargas'ın takımı Tianjin, sezona 3-0'lık Shandong'u 3-0 yenerek giriş yaptı. İşte detaylar.

Melissa Vargas, Çin'deki ilk maçına 20 sayıyla başladı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takımı'nın formasını giyen Melissa Vargas, Çin'deki kariyerine fırtına gibi bir giriş yaptı. Küba asıllı milli voleybolcumuz ilk maçında 20 sayı kaydetti.

Takımı 3-0 kazanarak başladı

Çin Halk Cumhuriyeti'nde Tianjin forması giyen Vargas, etkisini ilk maçta göstermeyi başardı. 20 sayıyla yıldızlaşan Vargas, yüzde 68'lik bir hücum yüzdesiyle oynadı. Vargas'ın gücüyle sahaya çıkan Tianjin, Shandong'u 3-0'lık net bir sonuçla mağlup ederek, sezona galibiyetle başlamış oldu. 

Ocak'ta Fenerbahçe'ye dönebilir

Vargas, önümüzdeki ocak ayının sonunda Fenerbahçe'ye dönebilir. Eğer Tianjin takımı ülkesinde finale kalır ve final serisi de 30 Ocak'ta biterse Fenerbahçe'ye ara transferde kiralık olarak gelmesi mümkün olacak. Ama seri uzarsa bu şans ortadan kalkacak. Ama takım final serisine kalamazsa Vargas'ın dönüşünde takvimsel bir sıkıntı olmayacak. 

İlgini Çekebilir
Santarelli'den Melissa Vargas itirafı!
Habere Git

Milli takımla iki şampiyonluk

Çin takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayan Vargas, Türk Milli Takımı ile bu yıl hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonluğu elde etti. Kübalı oyuncunun Türk pasaportu almasıyla milli takım da büyük güç kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler