Van Gaal'dan Memphis Depay'a Angel Di Maria göndermesi

08.12.2022 - 20:42 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 20:59

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda çeyrek finale çıkan Hollanda Milli Takım menajeri Louis van Gaal kendisine en kötü menajer diyen Angel Di Maria'ya cevap verdi

Van Gaal'dan Memphis Depay'a Angel Di Maria göndermesi

AJANSSPOR HABER

Hollanda Dünya Kupası'nda cuma günü çeyrek finalde Arjantin ile karşılaşacakları maç öncesinde basın toplantısı yapan menajer Louis van Gaal Angel Di Maria'ya esprili bir gönderme yaptı. 

En kötü teknik direktör

Basın toplantısınıda Van Gaal'a Manchester United'ta beraber çalıştığı Di Maria'nın teknik direktör hakkında kariyerinin "en kötüsü" olduğunu söylediği açıklamaları hatırlatılınca Hollandalı hoca Memphis Depay'a yöneldi. 

Depay ile birbirimizi dudaktan öpüyoruz

Van Gaal "Di Maria bana sahip olduğu en kötü menajer mi diyor? Bu görüşe sahip birkaç oyuncudan biri. Bunun için gerçekten üzgünüm ve bunu söylemesi üzücü. Memphis de Manchester'da bunlarla uğraşmak zorunda kaldı ve şimdi birbirimizi dudaktan öpüyoruz." diyerek herkesi güldürdü. 

İlgini Çekebilir
Hollanda Son 16'da! Ev sahibini uğurladı...
Habere Git

Van Gaal rekoru egale edecek

Hollanda'nın teknik direktörü Van Gaal, teknik direktör olarak çıktığı 11 Dünya Kupası maçında yenilmedi Sekiz galibiyet ve üç beraberlik alan Hollanda Arjantin'e yenilmezse, Luiz Felipe Scolari'nin Dünya Kupası teknik direktörlük kariyerinin 12 maçlık yenilgisiz ilerleme rekorunu egale edecek.

Onu güçlü ve harika bir teknik direktör

Basın toplantısında Van Gaal'in yanında oturan Memphis Depay ise bu sözlerin ardından güldü ve  Van Gaal için, "Onu güçlü ve harika bir teknik direktör olarak görüyoruz. Açık ve net, hepimiz ona iyi bir turnuva yaşatmak istiyoruz" dedi.
 
 
 
 
 
 

Hollanda - Arjantin ne zaman saat kaçta?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finalinde Hollanda ile Arjantin 9 Aralık Cuma saat 22:00'de oynanacak. Maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Hollanda'nın muhtemel 11'i

Noppert — Dumfries, Timber, Van Dijk, Ake, Blind — De Roon, De Jong, Klaassen — Gakpo, Depay

Senin için hazırladığımız haberler