Virgil van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz'a övgü: "Her savunmacı için zor bir oyuncu"

07.07.2024 - 00:57 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 01:05

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Türkiye, turnuvaya veda etti. Portakallar'da Virgil van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz'a övgü geldi.

Virgil van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz'a övgü: "Her savunmacı için zor bir oyuncu"

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Futbol Takımı, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz'a övgü

Yarı finale yükselen Hollanda'da başarılı savunma futbolcusu Virgil van Dijk, milli oyuncumuz Barış Alper Yılmaz hakkında övgüyle bahsetti.

"Arda Güler'in çok güzel pasıyla geldi gol"

Maça aslında iyi başladıklarını söyleyen Hollandalı yıldız, Birinci yarı bile birbirinden farklıydı. İyi başladık, topa sahip olduk. Türkiye biraz geride kalmıştı. Sonrasında Türkiye golü attı. Arda Güler'in çok güzel pasıyla geldi gol. Sonrasında sakin kaldık. İkinci yarıya başladık. Çok çalıştık ve sonucu aldık" dedi. 

"Barış Alper Yılmaz her savunmacı için zordur"

Barış Alper Yılmaz'ın performansı hakkında konuşan Van Dijk, "Sarı saçlı bir oyuncu vardı. Sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı arka 3'lüde. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde tasvir edecek olursak gerçekten önemli bir oyuncu.

"İngiltere maçı çok zor bir maç olacak"

İngiltere maçı çok zor bir maç olacak. Dünya çapında oyuncuları var. Bizim de büyük bir maça hazır olmamız lazım. Şimdi dinleneceğiz. Sonrasında onları yenmek için hazırlık yapacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler