Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan Aboubakar ve Muleka açıklaması!

21.08.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 21:56

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Beşiktaş'ın deplasmanda Lugano ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve Milot Rashica açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan Aboubakar ve Muleka açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş yarın deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Maç önü basın toplantısında teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve Milot Rashica açıklamalarda bulundu.

van Bronckhorst: "Hedefimiz gruplara kalmak"

Hedeflerinin Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu vurgulayan Giovanni van Bronckhorst "İki maç oynayacağız ve odaklanmış durumdayız. Sezona iyi başladık, hafta sonu iyi bir galibiyet aldık. İyi dinlendik ve Lugano maçına hazırlandık. Fenerbahçe ve Partizan'a karşı oynadıkları maçları izledik. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama bizim için tek hedef grup aşamasına kalmak." dedi.

van Bronckhorst: "Rakibi izleyerek 11'i belirliyorum"

11 tercihlerinin rakiplere göre değişkenlik gösterdiğini belirten Hollandalı teknik direktör "İlk 11'imiz son 3 maçta hemen hemen aynıydı. Ben rakibi izleyerek 11'i belirliyorum. Yedek oyuncularımız da var. Her maçın farklı bir ortamı olur. Sentetik zemin konusunda Hollanda'dan alışkınım, iyi sentetik zemini kötü normal zemine tercih ederim. Her oyuncu bu zeminde oynayabilir, rakibimiz de normalde sentetik çimde oynamıyor. Onlar için de zor olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Jackson Muleka defteri kapandı! Ayrılıyor...
Habere Git

Giovanni van Bronckhorst'tan yıldız oyuncular için ayrılık sinyali

Takımda ayrılığı gündemde olan oyuncular hakkında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü "Aboubakar için başka bir meydan okuma daha iyi olabilir. Bir transfer olabilirse bakacağız. Muleka da aynı şekilde transfer görüşmeleri dolayısıyla kadroda yer almıyor." dedi.

Rashica: "Maçın başından itibaren elimizden geleni yapacağız"

Beşiktaş'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica maç için "Sezona iyi başladık, hazırız ve buraya da galibiyet için geldik. Geçen sezonki ilk maçta oynadım, iyi bir rakibimiz olduğunun farkındayız. Bizde çok şey değişti. Yeni oyuncularımız ve hocamız var. Ayrıca o süreden bu yana 2 kupa kazandık. Suni çim bir dezavantaj olabilir ama buna alışmak zorundayız. Tabii ki de doğal çime göre daha farklı ama maçın başından itibaren elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler