Valilik duyurdu! İşte Ankara'da yeni mesai saatleri...

04.12.2020 - 00:22 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 00:22

Ankara Valiliği yeni mesai saatlerini açıkladı. Peki Ankara’da yeni mesai saatleri nasıl oldu? Vali Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Ankara’nın yeni mesai saatlerini paylaştı. İşte detaylar..

Ankara mesai saatleri İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nda alınan kararla değişti. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan karar doğrultusunda yapılan açıklamada, OSB, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşlarının mesai saatlerini 08.00-18.00 olarak belirlendiği bildirildi. Diğer yandan yeni düzenlemeden faaliyet konusu üretim veya imalat olmayan işletmeler ile serbest meslek mensuplarının muaf tutulacağı bildirildi.

ANKARA'DA YENİ MESAİ SAATLERİ

Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, OSB, Küçük Sanayi Siteleri ve Sanayi Kuruluşları'nın mesai saatlerini 08.00-18.00 olarak belirledi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun, 18 Kasım'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında sanayi çalışanları için mesai saatlerini 07.00-16.00 olarak belirlediği, ihtiyaç duyulması halinde fazla mesai veya vardiya saatlerinin de buna göre düzenlenmesi gerektiği yönünde karar alındığı hatırlatıldı.

 

Senin için hazırladığımız haberler