Kütahya Valisi Ali Çelik, milli sporcu Rümeysa Sam ile bilek güreşi yaptı

09.12.2022 - 14:37 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 14:49

Güreş haberleri | Kütahya Valisi Ali Çelik, Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya 4. olan milli sporcu Rümeysa Sam ile bilek güreşi yaptı. İşte detaylar.

Kütahya Valisi Ali Çelik, milli sporcu Rümeysa Sam ile bilek güreşi yaptı

Kütahya Valisi Ali Çelik, milli sporcu Rümeysa Sam ile babası ve antrenörü Fatih Sam’ı makamında misafir etti. Vali Çelik, milli sporcu ile bilek güreşi yaptı.

Dünya dördüncüsü oldu

Tavşanlı Moymul Ortaokulu'nda okuyan ve 8. sınıf öğrencisi olan Rümeysa Sam, bilek güreşinde derece elde etti. Sam, Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya dördüncüsü oldu.

Sam'a teşekkür etti

Rümeysa Sam’ı başarılarından dolayı tebrik eden Vali Ali Çelik, “Hem ülkemize hem de Kütahya’mıza yaşattığın gurur için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Türkiye Güreş Federasyonu 2023 yılı faaliyet programını açıkladı
Habere Git

Vali bilek güreşi yaptı

Kütahya Valisi Ali Çelik, milli sporcu Rümeysa Sam ile bilek güreşi de yaptı. Renkli görüntülere sahne olan bilek güreşi berabere bitti.

Vali Çelik: "Dünya şampiyonu olacağına inanıyorum"

Rümeysa Sam’ı tebrik eden Vali Çelik, “Başarılarının artarak devam edeceğine, dünya şampiyonu olacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Rümeysa Sam: “Ülkemizi iyi temsil ettiğim için gururluyum"

Milli sporcu Rümeysa Sam, “Ülkemizi iyi temsil ettiğim için gururluyum. Valimize beni destekledikleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Yasemin Adar Yiğit, Dünya Kupası'nda mindere çıkacak
Habere Git

Fatih Sam: "Rümeysa'daki gücü fark ederek yarışmaya katıldık"

Rümeysa Sam'ın babası ve antrenörü Fatih Sam da açıklama yaptı. Rümeysa'nın yaklaşık bir yıl gibi bir sürede ulaştığı başarının sevindirici olduğunu belirten Fatih Sam, “Çok fazla antrenman yapma fırsatı olmadı ama çocuktaki gücü fark ederek Mart ayında düzenlenen yarışmaya katıldık." dedi.

"Valimizin desteğiyle millî takıma gitme şansı buldu"

Konuşmasına devam eden Fatih Sam, "Orada sol kolda ikinci olma başarısını gösterdi. Sonrasında Valimizin desteğiyle millî takıma gitme şansı buldu. Antalya’daki Dünya Şampiyonası’nda da dördüncülüğü hak etti" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler