Vali Çakacak'dan şampiyonlara ödül

23.07.2015 - 13:03 | Son Güncellenme: 23.07.2015 - 13:03

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, katıldıkları çeşitli turnuvalarda Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan sporcuları ödüllendirdi.

Valilik'te düzenlenen programda Vali Çakacak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Atletizm İl Temsilcisi Halil Oğuz, 100 metre engelli Dünya Şampiyonu Şevval Ayaz, 100 metre engelli Dünya Şampiyonu Mikdat Sevler, 300 metre engelli Dünya Şampiyonu Sinan Ören, Taekwando Avrupa Şampiyonu Huri Korkut ve antrenörlerini ağırladı. 

Ödül töreninde konuşan Vali Çakacak, sporcularla gurur duyduklarını ifade ederek, "Milli formalarını giyerek Dünya ve Avrupa çapında başarılar elde eden sporcularımızı ödüllendireceğim. Çin'de Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası'nda 3 sporcumuz Dünya Şampiyonu olarak önemli bir başarı gösterdi. Aynı şekilde Avrupa Yıldızlar Taekwando Şampiyonası'nda bir sporcumuz Avrupa Şampiyonu oldu. Bunlar kolay başarılar değil. Hem Mersin'i hem de ülkmezi temsil ettiler. Milli forma ile müsabaka kazanıp bayrağımızı göndere çektirdiler, İstiklal Marşı'mızı okuttular. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi. 

Konuşmanın ardından Çakacak, başarılı sporculara ödüllerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler