Valencia'nın yerine Yunanistan

19.11.2020 - 23:13 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 08:03

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar bütün lig maçlarında forma giyen Ekvadorlu Enner Valencia'nın milli arada koronavirüse yakalanmasıyla Fenerbahçe'de sağ açıkta kimin oynayacağı merak konusu. Teknik direktör Erol Bulut, tercihini Yunanlı Dimitris Pelkas'tan kullanacak. Sol forvette Samatta, santrforda ise Papiss Cisse düşünülüyor. İşte detaylar...

Valencia'nın yerine Yunanistan

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Milli takımlarda bulunan Ozan Tufan, Nazım Sangare, Caner Erkin, Altay Bayındır, Ömer Faruk Beyaz, Ferdi Kadıoğlu, Filip Novak, Enner Valencia, Dimitris Pelkas ve Marcel Tisserand’dan Valencia dışındaki futbolcular döndü.

Hollanda U-21 Milli Takım kampında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu idmana katılırken önemli bir probleminin olmadığı öğrenildi.

Lemos-Tisserand tandemi

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Gençlerbirliği maçında Erol Bulut kadroda değişikliğe gidecek. 45 yaşındaki çalıştırıcı savunmada yeniden Lemos-Tisserand tandemine dönecek.

Gustavo-Ozan-Sosa üçlüsünden memnun olan genç çalıştırıcı kanatlarda ve forvette farklı futbolcular ile saha çıkmayı planlıyor.

Valencia'nın yerine Pelkas

Koronavirüs tedavisi sebebiyle ülkesi Ekvador’da bulunan Enner Valencia’nın yerine sağ açıkta Dimitris Pelkas görev yapacak.

Samatta’ya bu kez sol kanatta forma vermeyi düşünen Bulut forvette ise performansı, hırsı ve isteğiyle dikkat çeken Papiss Cisse’yi görevlendirecek.

Luiz Gustavo sınırda

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesi Luiz Gustavo sarı kart sınırında bulunuyor.

Brezilyalı oyuncu Gençlerbirliği maçında sarı kart görmesi halinde derbide cezalı duruma düşecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler