Enner Valencia'nın Menajeri Gonzalo Vargas'tan Flaş Açıklamalar | Transfer Haberleri

13.05.2023 - 16:43 | Son Güncellenme: 13.05.2023 - 16:54

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, flaş açıklamalar yaptı. Detaylar.

Enner Valencia'nın Menajeri Gonzalo Vargas'tan Flaş Açıklamalar | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, oyuncusunun geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Valencia, kulübüyle olan sözleşmesini uzatma arzusunda"

Radio Area Desportiva'ya konuşan Vargas, "Seçenekler arasında Fenerbahçe ile sözleşme yenileme olasılığı da var. Enner Valencia, İstanbul'da birçok şey başardı ve bu nedenle kulübüyle olan sözleşmesini uzatma arzusunda.

"Valencia takımın en çok sevilen oyuncusu"

Valencia takımın en çok sevilen oyuncusu. Sözleşme uzatma konusunu sakince konuşuyoruz. Biz 2 yıl konuştuk, şimdi 3 yıl geçiyor. Şimdi sözleşmede başka konular da var ama Fenerbahçe ile düşünülmesi gereken yönler var.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten yabancı kuralı yorumu
Habere Git

"Ay sonuna kadar bekleyeceğiz"

En iyi kararı vermek için ay sonuna kadar bekleyeceğiz. Tüm teklifler masada ve arasından hak ettiğinin en iyisini seçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Internacional ile anlaştı iddiası

Bilindiğ üzere Ekvadorlu oyuncunun Internacional ile ön sözleşme imzaladığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe kariyeri

28 Ağustos 2020 tarihinde Meksika ekibi Tigres UANL'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan 33 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 111 karşılaşmada 57 gol ve 16 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Jesus: "8 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmekte kararlıyız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler