Valencia, Malaga'yı son dakikalarda attığı gollerle mağlup etti!

18.02.2018 - 00:40 | Son Güncellenme: 18.02.2018 - 00:40

İspanya Ligi'nin 24. hafta karşılaşmasında Malaga ile Valencia La Rosaleda karşı karşıya geldi. Valencia ikinci yarıda attığı gollerle Malaga'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.

13 puanla ligin son sırasında yer alan Malaga 27. dakikada Recio del Pozo'nun kullandığı köşe vuruşunda Brown Ideye altı pas içinde kafa vuruşunu yaptı ve Malaga'yı, Valencia karşısında 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarısı Malaga'nın Valencia karşısında 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı rakip kalede baskılarını artıran Valencia aradığı golü 79. dakikada Francis Coquelin'in kafa golüyle buldu. 1-1

Bu golden sadece 5 dakika sonra Valencia penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunda Malaga forması giyen Ignasi Miquel kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Valencia, Dani Parejo 'nun penaltıdan attığı golle deplasmanda 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Valencia deplasmanda Malaga'yı 2-1 mağlup etti. Malaga ligde 9 haftadır galibiyet yüzü görmüyor. Valencia ise üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Valencia İspanya Ligi'nde bu sezon en çok penaltı kazanan takım durumunda. 7 penaltı kazanan Valencia bunların hepsini gole çevirmeyi başardı.

Bu sonuçla Malaga 13 puanla son sırada yer alırken Valencia 46 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Malaga ligde önümüzdeki hafta Athletic Bilbao deplasmanına çıkacak. Valencia ise sahasında Real Sociedad'ı konuk edecek.

 AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler