Fenerbahçe'de Rossi, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Eğribayat'tan Açıklama

29.04.2023 - 21:27 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 22:29

Süper Lig'de Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 3-1 kazandı. Diego Rossi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Eğribayat maçın ardından açıklama yaptı. Detaylar.

Fenerbahçe'de Rossi, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Eğribayat'tan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Sarı-Lacivertli takım 3-1 kazandı. Fenerbahçeli futbolcular son düdüğün ardından yaptıkları röportajlarda 8. dakikada ambulans ile hastaneye kaldırılan Enner Valencia'nın durumu hakkında konuştu.

 

Maçın gol perdesini açan Diego Rossi, iki golle yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken İrfan Can Eğribayat açıklamalarda bulundu.

Rossi: "Valencia iyi olduğu için mutluyum"

8. dakikada sakatlanarak ambulansla hastaneye götürülen Enner Valencia'nın yerine oyuna dahil olan Rossi, "Enner Valencia iyi olduğu için mutluyum. Bizim için çok önemli birisi. Bugünkü maçın zor geçtiğini düşünüyorum ama çok savaştık ve bu galibiyette takımıma yardım ettim" dedi.

Ferdi Kadıoğlu: "Kızmızı karttan sonra zor oldu"

Attığı 2 gol ile yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu da Valencia hakkında konuştu. Ferdi, "Enner Valencia'nın durumunun iyi olduğunu öğremdik mutluyum. Kırmızı karttan sonra bizim için zor oldu. 3 puan önemli olandı. Bunu da başardık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Valencia, ambulansla oyundan çıktı!
Habere Git

"Bu 3 puanla rakibimiz üzerinde baskı oluşturmak istiyorduk"

Sözlerine devam eden Ferdi, "Bu 3 puanla rakibimiz üzerinde baskı oluşturmak istiyorduk. Önemli olan galibiyeti aldık bugün. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz şampiyonluk için" şeklinde konuştu.

Eğribayat: "Valencia bizi çok korkuttu"

Sakatlığı bulunan Altay Bayındır'ın yerine kaleyi devralan İrfancan Eğirbayat, "Valencia bizi çok korkuttu. Durumu iyiymiş çok şükür" açıklamasını yaptı.

"Deplaslanlarda gol atma sorunu yaşıyorduk"

İrfan Can, "Ferdi iki gol attı. Güzel goller attı. Böyle deplasmanda gol atmak çok önemli. Deplaslanlarda gol atma sorunu yaşıyorduk ilk yarı attık bu kez. Takım olarak kelimizden geleni yaptık. Keşke o golü yemeseydik ama bir yere kadar direnebiliyorsunuz. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, FERDİ ile YENDİ
Habere Git

Peres: "Kariyerimde bu kadar ağır ve uzun bir sakatlık yaşamadım"

7 ay sonra ilk kez ilk 11'de başlayan Luan Peres ise "7 ay aradan sonra döndüğüm için mutluyum. Kariyerimde bu kadar ağır ve uzun bir sakatlık yaşamadım. Tanrıya şükürler olsun ki iyileştim ve geri döndüm. Umarım Fenerbahçe için oynayacağım birçok maçın ilki olur. Kazandığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler