VakıfBank'ta Ogbogu'nun yerine Melissa Vargas'ın takımından transfer!

12.04.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 21:41

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta Chiaka Ogbogu'nun boşluğuna Tianjin Bohai Bank'tan Yuan Xinyue transfer oldu. İşte detaylar...

VakıfBank'ta Ogbogu'nun yerine Melissa Vargas'ın takımından transfer!

Yeni sezon öncesi Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Siyahlı ekibin son olarak Tianjin Bohai Bank'ın orta oyuncusu Yuan Xinyue'nin transferinde anlaşmaya vardığı aktarıldı. 

VakıfBank'ın yeni transferi Yuan Xinyue

Gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hak kazanan VakıfBank'ta yeni bir transfer bitti. Amerikalı orta oyuncu Chiaka Ogbogu'nun League One Volleyball'a transfer olması ile Sarı-Siyahlı ekipte orta oyuncu arayışları başladı. Voleybolun Sesi'nde yer alan habere göre VakıfBank aradığı ismi Çin'de buldu. Son 5 yıldır Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen Yuan Xinyue, VakıfBank'a transfer oldu.

İlgini Çekebilir
VakıfBank, Şampiyonlar Ligi biletini aldı: Guimaraes ve Ogbogu'dan veda
Habere Git

Melissa Vargas'ın takım arkadaşı VakıfBank'ta

VakıfBank'ın yeni transferi Yuan Xinyue, Çin A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan olarak forma giyiyor. 27 yaşındaki orta oyuncu 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Çin Milli Takımı ile altın madalya kazandı. Yuan Xinyue çifte kontrat ile Çin'de forma giyen Fenerbahçe Opet yıldızı Melissa Vargas ile de takım arkadaşıydı. 

Senin için hazırladığımız haberler