Guimaraes parladı: VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde Sırp ekibini devirdi

06.12.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 21:50

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki Sırp rakibi Jedinstvo Stara Pazova'yı 3-1 yendi. İşte maç özeti...

Guimaraes parladı: VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde Sırp ekibini devirdi

CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden VakıfBank bu akşam Sırp ekibi Jedinstvo Stara Pazova ile karşılaştı. Maçı 3-1 kazanan Sarı-Siyahlı ekip ligdeki üçüncü galibiyetini aldı. 

İlgini Çekebilir
VakıfBank yeni transferi gözüne kestirdi!
Habere Git

Sarı-Siyahlılar, Sırp ekibe geçit vermedi

 VakıfBank bu akşam Jedinstvo Stara Pazova karşısındaki ilk seti 25-22 aldı. Maçın ikinci setinde rakibinin baskısı ile geriye düşen Sarı-Siyahlılar seti 21-25 kaybetti ve karşılaşmada 1-1'lik denge sağlandı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında 25-19 üstün gelen temsilcimiz setlerde yeniden 2-1'lik üstünlük sağladı. Maçın son setinde ise rakibine 25-17'lik set ile 8 sayılık fark atan VakıfBank maçtan 3-1 galip ayrıldı. 

En skorer oyuncular kim?

VakıfBank - Jedinstvo Stara Pazova karşılaşmasının en skorer oyuncusu 23 sayı ile Gabi Guimaraes oldu. Sarı-Siyahlı ekipten Jordan Thompson 17, Alexandra Annelise Frantti 16, Chiaka Ogbogu ise 6 sayı ile ekibine katkı sağladı. 

Sırp ekibinin en skorer isimleri ise 15 sayı ile Branka Tica, 10 sayı ile Una Vajagic ve 7 sayı ile Iva Sucurovic oldu. 

İlgini Çekebilir
VakıfBank yıldızı Brezilya'nın en iyisi!
Habere Git

Maçın oyuncusu Guimaraes

Temsilcimiz VakıfBank'ın Jedinstvo Stara Pazova'yı 3-1 yendiği maçın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen isim Sarı-Siyahlıların kaptanı, Brezilyalı voleybolcu Gabi Guimaraes oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler