Vakıfbank kader maçına çıkıyor! Imoco Conegliano - Vakıfbank maçı saat kaçta hangi kanalda?

29.02.2024 - 15:08 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 15:46

VakıfBank, 6 kez şampiyonluk yaşadığı CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-1'in rövanşında bu akşam Imoco Conegliano’ya konuk olacak. Sarı siyahlılar nasıl tur atlar, maç saat kaçta hangi kanalda.... İşte tüm detaylar...

Vakıfbank kader maçına çıkıyor! Imoco Conegliano - Vakıfbank maçı saat kaçta hangi kanalda?

AJANSSPOR - HABER

CEV Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu VakıfBank, sahasında 3-1 kaybettiği çeyrek final turu maçının rövanşında bu akşam Imoco Conegliano ile İtalya’da karşılaşacak. 

Imoco Conegliano - Vakıfbank maçı saat kaçta hangi kanalda?

Imoco Conegliano - Vakıfbank karşılaşması bu akşam TSİ 20.30’da başlayacak. Mücadele İtalya’nın Treviso kentinde yer alan Palaverde Villorba’da oynanacak. Maçta Portekizli hakem Alexandre Vitor Goncalves ile İsrailli hakem Roy Bensimon görev yapacak. Kritik karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Vakıfbank hangi sonuçla tur atlar?

İlk karşılaşmada rakibine 3-1 yenilen VakıfBank, müsabakayı 3-0 veya 3-1 kazanması halinde turu geçen taraf altın set sonunda belli olacak. İtalyan ekibinin her türlü galibiyeti veya en az 2 set kazanması durumunda ise sarı-siyahlılar Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek.

Deplasmandaki 4 maçını da kazandı

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı olan ve üst üste iki kez olmak üzere toplamda altı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bulunan Vakıfbank, bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı dört maçı da kazanırken, rakiplerine sadece iki set verdi. A Grubu’nda sırasıyla Jedinstvo Stara Pazova’yı 3-0, Volley Mulhouse Alsace’yi 3-0 ve Vero Volley Milano’yu 3-2 ile geçen sarı-siyahlılar, play-off turunda PGE Rysice Rzeszow’u 3-0 mağlup etti.

En skorer isim Ali Frantti

VakıfBank’ta bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde 9 maça çıkan Ali Frantti, 108 sayıyla sarı-siyahlıların en skorer ismi konumunda. Kaptan Gabi Guimaraes 100, Jordan Thompson da 97 sayıyla öne çıkıyor.

Halef ve selef karşı karşıya

Imoco Conegliano - Vakıfbank karşılaşmasında halef ve selef antrenörler karşı karşıya gelecek. 

Daha öhce A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı çalıştıran Daniele Santerelli ile 2017'de onun yerine Ay-Yıldızlı takımın başına geçen ve Türkiye'ye FIVB Milletler Ligi, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde zafere ulaştıran Giovanni Guidetti, bu akşam bu kez CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final biletini almak için karşılaşacak. 
 

Guidetti meydan okudu: "Altın setleri seviyoruz"

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, maçla ilgili yaptığı açıklamada, “İtalya’ya gezmek için gitmiyoruz. Oraya tüm şansımızı kullanmak için gidiyoruz. Altın setleri seviyoruz çünkü harika bir hikayemiz var. Maçı altın sete götürmek için her şeyi deneyeceğiz. Zor olduğunu biliyoruz. Rakibimiz şu an dünyanın en formda takımı ama bu, turu geçmek için zorlamayacağımız anlamına gelmiyor.” ifadelerini kullandı.

Santarelli temkinli: "VakıfBank asla ölmeyen bir takım"

Imoco'nun başantrenörü Daniele Santarelli, VakıfBank maçıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu maçta güçlü olduğumuzun farkındayız ama VakıfBank'ı küçümsemeden sahaya çıkacağız. Onların sahasında her şeyimizi verdik ve aynısını evimizde de yapmak zorundayız çünkü VakıfBank asla ölmeyen bir takım. Bu sene normalden daha fazla zorlanıyorlar ama buna güvenmemeliyiz çünkü Giovanni Guidetti hâlâ aynı kişi."

Ali Frantti: “Zorlu bir maç olacak”

VakıfBank'ın yıldız oyuncusu Ali Frantti, karşılaşma öncesinde yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Kazanmak adına sahada her şeyimizi vereceğimiz için heyecanlıyım. Zorlu bir maç olacak. Bunun için çalışıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bence salon çok dolu ve gürültülü olacak. Bu yüzden birbirimize bağlı kalmamız ve tüm bunlarla mücadele etmemiz gerekecek.”

Senin için hazırladığımız haberler