Şampiyon VakıfBank'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a Yıldız Göndermesi

20.05.2023 - 23:24 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 23:32

CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı'nı 3-1 mağlup ederek 6. kez Avrupa şampiyonu olan Vakıfbank, Fenerbahçe ve Galatasaray'a yıldız göndermesinde bulundu.

Şampiyon VakıfBank'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a Yıldız Göndermesi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de özellikle Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sık sık yaşanan 'yıldız kavgası'na voleyboldan da tabiri caizse bir 'sataşma' geldi. 

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye nazire

CEV Şampiyonlar Ligi'nde bir diğer Türk ekibi Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek 6. kez Avrupa' şampiyonu olan Vakıfbank, yaptığı paylaşımla adeta Galatasaray ve Fenerbahçe'ye nazire yaptı. 

Vakıfbank'tan 6 yıldızlı gönderme

Vakıfbank, logosunu 6 yıldızlı haliyle paylaşarak, "Bilgilendirme: Güncel logo kullanımımız aşağıdaki gibidir" ifadesini kullandı. Paylaşım sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

İlgini Çekebilir
Icardi 2'şer 2'şer Cimbom 3'er 3'er şampiyonluğa
Habere Git

Fenerbahçe, 5. yıldızını istiyor

Bilindiği üzere Süper Lig'de her 5 şampiyonluk için kulüplerin logolarına 1 yıldız ekleme hakkı veriliyor. Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonlukların da hesaba katlanmasını ve böylece kendisine 5. yıldızı kullanma hakkı verilmesini talep ediyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı çıkıyor

TFF ile uzun süredir bunun kavgasını veren Fenerbahçe, bu talebine bugüne kadar bir cevap almadığı için bu sezon formasına koyduğu logosunu protesto mahiyetinde yıldızsız olarak kullandı. Galatasaray ise ezeli rakibinin 59 öncesine dair talebine karşı çıkıyor.

Fener, 5 yıldızlı logoyla çıkacak

Fenerbahçe Kulübü, önümüzdeki sezon ise 5 yıldızlı logoyu ceza verilse dahi kullanacağını ilan etmişti. TFF yönetimi ise buna karşı talimatları hatırlatarak, buna izin vermeyeceğini duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler