VakıfBank ayrılığı resmen açıkladı: Oyuncu Beşiktaş'a transfer oldu

31.01.2024 - 12:48 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 12:57

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank, İdil Naz Başcan'ın takımdan ayrıldığını duyurdu. İşte Başcan'ın sezona devam edeceği ekip...

VakıfBank ayrılığı resmen açıkladı: Oyuncu Beşiktaş'a transfer oldu

Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta ayrılık yaşandı. Takımın 24 yaşındaki smaçörü İdil Naz Başcan sezona Beşiktaş Ayos'ta devam edecek. 

Başcan, VakıfBank'tan ayrıldı

VakıfBank tarafından yapılan resmi açıklamada İdil Naz Başcan'ın ayrılığı şu sözlerle duyuruldu: "Sezon başında VakıfBank ailesine dahil olan sporcumuz İdil Naz Başcan’a veda ediyoruz. Sarı-siyahlı forma ile Şampiyonlar Kupası’nı kazanan 24 yaşındaki voleybolcu, kiralık olarak takımımızdan ayrılıyor. İdil Naz Başcan, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos’a transfer olmuştur. Kulübümüzün kapısından girdiği ilk andan itibaren hem karakteri hem de performansıyla VakıfBank Spor Kulübü’nün önemli bir parçası olan İdil Naz’a teşekkür eder, sezonun kalan bölümünde başarılar dileriz. Sevgilerimizle, VakıfBank Spor Kulübü." 

İlgini Çekebilir
VakıfBank'ta Gabi Guimaraes'ten Beşiktaş'a transfer olan arkadaşına veda
Habere Git

Beşiktaş Ayos'un yeni transferi Başcan

İdil Naz Başcan, VakıfBank'tan ayrılarak bir diğer Sultanlar Ligi ekibi Beşiktaş Ayos'a transfer oldu. Kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek olan Başcan sezona Beşiktaş'ta devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler