Cenk Tosun: Uzun süredir bunu hayal ediyoruz

16.10.2023 - 00:24 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 00:28

A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yendiği maçta 2 gol atan Cenk Tosun maç sonrası duygularını paylaştı. "Uzun süredir bunu hayal ediyoruz" dedi.

Cenk Tosun: Uzun süredir bunu hayal ediyoruz

AJANSSPOR - HABER

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde Türkiye, konuk ettiği Letonya'yı 58. dakikada Yunus Akgün, 83. ve 90+2. dakikalarda Cenk Tosun, 87. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-0 yendi.

D Grubu'nda 16 puanı bulunan lider ay-yıldızlı takım, bu sonucun ardından grubu ilk iki içinde tamamlamayı garantileyerek finallere adını yazdırdı.

Takım arkadaşlarını kutlayan Cenk Tosun, "Bunu uzun süredir hayal ediyoruz. Son turnuvaya sakatlıktan dolayı gidememiştim. Almanya'ya gitmeyi garantiledik. Konya'daki maçlar çok ayrı oluyor. Herkes 90 dakika her şeyini verdi" dedi. 

İlgini Çekebilir
Çek bir Avrupa Şampiyonası!
Habere Git

Birincilik maçına vurgu

Güzel bir jenerasyon yakaladıklarını vurgulayan tecrübeli golcü, "Ben bu takımın abilerinden biri sayılıyorum. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Hepsi Avrupa'da, Türkiye'de çok iyi işler yapıyor. Turnuvada çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Ama turnuvaya daha 1 sene var. Önce Galler'i düşünmeliyiz. O maç 1'inciliği belirleyecek" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler