Çorum FK, Kocaelispor'u geçti! Play-off yarı finalindeler

16.05.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 22:01

TFF 1. Lig play-off ilk turunda Çorum FK, sahasında Kocaelispor'u 2-1 yendi. Çorum, play-off yarı finaline yükseldi. Maç sonucu, goller, yazılı özet...

Çorum FK, Kocaelispor'u geçti! Play-off yarı finalindeler

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur'unda Çorum FK ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Çorum Şehir Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi Çorum FK, 2-1 kazanmayı başardı.

Perdeyi Verheydt açtı

Maçın gol perdesini 33'üncü dakikada Verheydt açtı. Ev sahibi ekibin sağ kanattan Nalepa ile kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Landre'nin kafayla dokunamadığı topa kale alanı önünden Verheydt dokundu. Kaleci Gökhan Değirmenci'nin müdahalesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu.

Atakan Akkaynak farkı 2'ye çıkardı

Çorum FK'da oyuna ikinci yarıda dahil olan Atakan Akkaynak, farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. 60'ıncı dakikada sağ kanattan gelişen Çorum akınında Kerem'in çaprazdan içeri taşıyıp ceza alanı ön çizgisine doğru çıkardığı topa gerilerden gelen Atakan sağ ayağının içiyle çok sert ve düzgün vurdu. Top ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Bodrum FK, son dakikalarda fişi çekti!
Habere Git

Candeias penaltıdan farkı indirdi

Kocaelispor, 90+3'te ümitlendi. Sol kanattan gelişen atakta içeri çevrilen top Çorum FK savunmasının eline çarptı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Daniel Candeias, sol köşeye vurdu ve topu ağlara gönderdi. Böylece fark 1'e indi. Yeşil-Siyahlılar, maçın uzatma dakikalarında baskısını artırsa da beraberliği yakalayamadı.

Çorum, play-off yarı finalinde!

Play-off ilk turunda Kocaelispor'u geçmeyi başaran Çorum FK, adını play-off yarı finaline yazdırdı. Çorum, kendi sahasında Boluspor'u 2-0 yenen Bodrum FK ile yarı finalde karşılaşacak. Bu tur, çift maç üzerinden oynanacak. Eşleşmenin kazananı, play-off finalinde Sakaryaspor ile mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler