Uykusuzluk problemine Rize çayı!

26.06.2020 - 08:39 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 08:47

Beşiktaş karşısında sahadan 5-1 yenik ayrılan Denizlispor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı kazanarak puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Futbolcular, Rizespor maçı öncesi kendi aralarında mini bir toplantı yaptı. İşte toplantıda konuşulanlar...

Uykusuzluk problemine Rize çayı!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor, gözünü 3 puana çevirdi. Futbolcular, bu maç öncesinde kendi arasında bir toplantı yaptı. Denizlisporlu futbolcular Rizespor maçı öncesi ne düşünüyor? İşte yanıtı…

Denizlispor kalan haftalara umutla bakıyor

Beşiktaş karşısında 5-1 kaybederek haftayı moralsiz kapatan Denizlispor, ligde kalan haftalara umutla bakıyor.

Futbolcular, uykusuzluk problemi yaşadı

Farklı kaybedilen maç sonrası kaleci Tolgahan Acar başta olmak üzere futbolcuların birçoğu yaşadığı üzüntü sebebiyle uykusuzluk problemi yaşadı.

“Kazanarak taraftarımıza kendimizi affettirelim”

Denizlisporlu futbolcular aralarında yaptığı toplantıda, ”Beşiktaş yenilgisini unutturmamız için bu maçı kazanmalıyız. Taraftarımıza en güzel hediyeyi alacağımız 3 puanla verebiliriz. Onlara özür borcumuz var. Kazanalım ve kendimizi affettirelim” diyaloğunu yaşadı.

Rizespor - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Çaykur Rizespor ile Yukatel Denizlispor arasında 28 Haziran Pazar günü saat 18:30’da oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Maç öncesinde Denizlispor 31 puanla 13.sırada bulunurken, Rizespor ise 28 puanla 15.sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler