Usain Bolt yeni takımıyla ilk idmanına çıktı: 'İlkler her zaman zordur.'

21.08.2018 - 11:07 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 14:07

Efsane atlet Usain Bolt, Avustralya A-League ekiplerinden Central Coast Mariners'la ilk idmanına çıktı.

Usain Bolt yeni takımıyla ilk idmanına çıktı: 'İlkler her zaman zordur.'

Kariyerinde 8 Olimpiyat altını bulunan Usain Bolt, atletizm kariyerini noktaladıktan sonra futbola ilk adımını attı.

Jamaikalı efsane, bugün ilk kez yeni takımı Central Coast Mariners'la idmana çıktı.

Bolt: "Öğrenmek ve gelişmek için buradayım"

İdman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bolt, "İdmanın ilk günü her zaman zordur. Ne kadar çalışmanız gerektiği, neye ihtiyacınız olduğu ortaya çıkar. Ama kendimi iyi hissediyorum. Ne bekleyeceğimi bilmiyorum. Öğrenebildiğim kadar öğreneceğim. Koça ilk günden söyledim. Beyaz bir sayfa gibiyim. Öğrenmek ve gelişmek için buradayım. Bütün odak noktam bu" dedi. 

Koçun ona özel bir tutum içerisinde olmayacağını da sözlerine ekleyen efsane atlet, "Normal bir futbolcuya nasıl davranılıyorsa bana da öyle davranılacak. Bir futbolcu gibi davranılmasını isterim çünkü zaten amacım futbolcu olmak" ifadelerini kullandı.

Bolt ilk maçına ne zaman çıkacak?

Avustralya ekibiyle ilk maçına ne zaman çıkacağı da sorulan Bolt şöyle yanıt verdi: "Bilmiyorum. sadece çalışmalarını yapıyorum. Beni 5,10, 15 dakika görmek koçun tercihi. Ya da başka bir zaman deneyebilir."

Teknik direktör Mike Mulvey de Bolt'un cumartesi günkü maçta forma giymeyeceğini söylerken, "31'inde bir maçımız daha var. Belki orada oynayabilir. O maça hazır olacağını düşünüyorum. Hemen karar vermek gerekmiyor. Usain'in bizi seçmesinden dolayı çok mutluyum" diye konuştu. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler