Usain Bolt: "Ronaldo benden daha hızlı"

14.11.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 14.11.2020 - 21:20

Dünyaca ünlü Jamaikalı eski rekortmen atlet Usain Bolt, Cristiano Ronaldo'nun süper bir atlet ve kendisinden daha hızlı olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Usain Bolt: "Ronaldo benden daha hızlı"

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Dünyaca ünlü Jamaikalı eski rekortmen atlet Usain Bolt, Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun kendisinden daha hızlı olduğunu söyledi. 

"Şu an benden daha hızlı olduğunu düşünüyorum"

İspanyol basınına konuşan Bolt, "Cristiano Ronaldo hala aktif ve her gün çok çalışıyor. Bana göre o süper bir atlet. Her zaman sporun zirvesinde. Çok çalışıyor ve her zaman odaklanıyor. Şu an benden daha hızlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

2018 yılında Avustralya ekibi Central Coast Mariners ile sözleşme imzalayan ve bir hazırlık maçında 2 gol atan Jamaikalı atlet o günleri hakkında da konuştu.

"Avrupa'da oynasaydım daha başarılı olurdum"

Bolt, "Avrupa'da kalsaydım bunu başarabilirdim ve benim için daha iyi olurdu. Avustralya'ya gitmemdeki düşünce medyadan ve herkesten uzak olma isteğimdi. Daha az baskı ile daha iyi çalışırım diye düşünmüştüm ama istediğim gibi olmadı. Avrupa'da oynasaydım daha çok yardım alırdım, daha uzun süre oynardım ve başarılı olurdum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kariyeri

Öte yandan 4 kez Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu seçilen Bolt, Brezilya'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda 100, 200 ve 4x100 metre takım yarışında altın madalya kazanmıştı. Kariyerinde 8 olimpiyat altın madalyası bulunan Jamaikalı sprinter, 100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde tutmaya devam ediyor.

Ronaldo'nun tarihe geçen deparı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo da, Real Madrid'in Atletico Madrid'i 2012 yılında 2-0 yendiği maçın 77. dakikasında attığı inanılmaz depar ile tarihe geçmişti.

Ronaldo, kendi ceza sahasından başlayan ve rakip ceza alanında noktalanan 96 metrelik deparı 11 saniye gibi bir sürede koşmuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler