Şanlıurfa'da VAR Sistemi Sıkıntısı! Trabzonspor-Altay Maçı Nerede Oynanacak?

08.05.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 13:48

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Altay maçının Şanlıurfa'daki GAP Stadyumu'nda oynanması için TFF'ye başvuru yaptı ancak VAR sistemi yetersiz çıktı.

Şanlıurfa'da VAR Sistemi Sıkıntısı! Trabzonspor-Altay Maçı Nerede Oynanacak?

Süper Lig'de Antalyaspor'la sahasında 2-2 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, taraftarların sahaya girmesiyle berabere zeminin bozulduğunu ve bu nedenle Altay maçının Şanlıurfa'daki GAP Stadyumu'nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yaptı. Ancak GAP Stadyumu'nunda VAR sıkıntısı ortaya çıktı. İşte detaylar....

Urfa'da altyapı yetersiz

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Şanlıurfa'daki GAP Stadyumu'nun teknik altyapısının VAR sistemi için yetersiz olduğu belirtildi.

Rota İstanbul

Bu sebeple maçın Şanlıurfa'da oynanamaması halinde Trabzonspor'un rotayı Atatürk Olimpiyat Stadı'na çevireceği kaydedildi.

Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan şampiyon Trabzonspor, 37. hafta mücadelesinde Altay ile 15 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Cumhurbaşkanı'na gidiyorlar! Jorge Jesus detayı
Habere Git

Ağaoğlu: TFF'ye müracaat ettik

Öte yandan, konuyla ilgili Karadeniz gazetesinden Nihat Erence'ye bir açıklama yapan başkan Ahmet Ağaoğlu, "Altay maçının Şanlıurfa'da oynanması için TFF'ye müracaat ettik. Şampiyonluk kupasını da bir gün sonra, 15 Mayıs'ta Akyazı Stadı'nda almak istiyoruz. Ben elde edilen başarıda sadece tuğlayım. Bu başarının arkasında yönetivi arksdaşlarım, tüm şehir, teknik ekip ve elbette futbolcularımız var. Trabzonspor başarılı oldukça tüm paydaşlar olarak bunun mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler