Mehmet Demirkol Galatasaraylı Mauro Icardi'yi Freddie Mercury'ye benzetti

14.02.2024 - 21:57 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 22:18

Başarılı yorumcu Mehmet Demirkol temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a karşı oynayacağı maçı değerlendirdi.

Mehmet Demirkol Galatasaraylı Mauro Icardi'yi Freddie Mercury'ye benzetti

AJANSSPOR - HABER

Başarılı yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında yayınlanan "Oyuna Devam" programında temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Sparta Prag eşleşmesini değerlendirdi.

"Galatasaray'ın kalite olarak altında bir takım"

Galatasaray'ın rakibi Sparta Prag'ı değerlendiren Demirkol "Ben Sparta Prag'ın birkaç maçını izledim. Galatasaray'a uygun bir rakip olduğunu düşünüyorum. Futbol oynamak isteyen, merkezden futbol oynamak isteyen, dolayısıyla Galatasaray'ın baskı altına alabileceği bir rakip. Galatasaray genelde kapanan rakiplere karşı problem yaşıyor, oynamaya çalışanlarla değil. Oyun olarak Galatasaray'a benzeyen ama kalite olarak daha altta bir takım" dedi.

"Okan Hocanın ön alanda işi zor"

Okan Buruk'un ön alandaki oyuncular arasında seçim yapmanın zorlanacağını belirten yorumcu "Galatasaray açısından bence soru işareti, ön tarafta yüksek bütçelerle transfer edilmiş oyuncular var Wilfred Zaha gibi. Bir yandan da çıkıp gelen Barış Alper Yılmaz gibi bir fenomen var. Ciddi anlamda Avrupa'nın hemen hemen bütün büyük ligleri tarafından takip ediliyor. Muhtemelen ciddi bir teklif gelecek. Acayip dönüştü 1.5 senede, Mertens çok formda, Kerem'den vazgeçilmez... Okan Hocanın ön alanda işi zor." dedi.

İlgini Çekebilir
"Köhn Icardi'ye çok gol attırır"
Habere Git

"Icardi'siz Galatasaray, Freddie Mercury'siz Queen gibi"

Son zamanlarda formsuz olan Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin takımdaki yerini Rock Müzik tarihinin en efsanevi vokalistleri üzerinden bir örnekle tanımlayan Demirkol "Icardi otomatik orada formsuz bile olsa. Queen'i prime döneminde dinlemeye gidiyorsun, Freddie Mercury olmadan olur mu?" dedi.

"Galatasaray'ın rahat bir şekilde turu geçeceğini düşünüyorum"

Galatasaray'ı tur için favori olarak gören deneyimli gazeteci "Çok abartılı bir ifade olmasın ama ben Galatasaray'ın rahat bir şekilde geçeceğini düşünüyorum turu eğer kendi standartından çok sapmazsa." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler