Nihat Kahveci, Galatasaray-Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi: "Nokta Atışı Transfer"

12.03.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 09:15

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte Kahveci'nin açıklamaları.

Nihat Kahveci, Galatasaray-Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi: "Nokta Atışı Transfer"

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve ligde üst üste 14. maçını kazandı. Aslan bu sonucun ardından Süper Lig'de üst üste kazanma rekorunun yeni sahibi oldu.

Skorer'in derlediği habere göre; ünlü yorumcu ve Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray-Kasımpaşa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

"14'te 14 kolay yapılmıyor"

Maçı değerlendiren Nihat Kahveci, "Kimsenin hoşuna giden bir maç olmadı ama önemli değil. Şu an 9 puanla öne geçtin, yeni transferin golü atmış... Bugün Galatasaray'ı izlerken sezon başını hatırladım. O zaman Gomis kahraman oluyordu, bugün Zaniolo oldu. 14'te 14 kolay yapılmıyor. Her maçta farklı bir kahraman çıkıyor. İyi oynarken de kötü oynarken de kazanmasını iyi biliyor Galatasaray" dedi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'da tek hedef 3 puan! Rakip Başakşehir...
Habere Git

"Roma nasıl bırakmış bu oyuncuyu gerçekten anlamadım"

Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo hakkında konuşan eski futbolcu, "Zaniolo, geldi idmanda gol attı, hazırlık maçlarında attı, bugün resmi maçta da attı... Oturduğu sitedeki komşusu halı saha maçına çağırdıysa orada da gol atmıştır. Nokta atışı transfer böyle bir şey işte. Bu biraz da haksız rekabettir. Her şeyi var oyuncunun, Roma nasıl bırakmış bu oyuncuyu gerçekten anlamadım" ifadelerini kullandı.

"Muslera nasıl bir hücre yenilenmen var senin?"

Muslera'nın sakatlığını değerlendiren Kahveci, "Muslera nasıl bir hücre yenilenmen var senin? Bu kadar çabuk geri dönülür mü ya? Oyuncunun kendisine ne kadar iyi baktığını yeniden görmüş olduk" sözlerini kullandı.

"Bu Galatasaray'ı kim durduracak?"

Galatasaray'ın performansı hakkında yorum yapan Nihat Kahveci, "Bugünün en önemli sorusu; Bu Galatasaray'ı kim durduracak? Ancak artık işleri daha zor çünkü her oyuncu artık Galatasaray'ı durduran isim olmak için daha fazla mücadele edecek" dedi.

İlgini Çekebilir
İlk maçında Zaniolo'ndan ustalık işi gol
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler