Ünlü yorumcudan ağır eleştiri: İsmail Kartal bütün emeği çöpe attı

23.04.2024 - 00:03 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 00:25

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertlileri TRT Spor'da İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Ünlü yorumcudan ağır eleştiri: İsmail Kartal bütün emeği çöpe attı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısındaki performansını ve şampiyonluk yarışındakini şansını TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

"Olympiakos maçının yarattığı olumsuz hava"

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında yaşadığı puan kaybını şu sözlerle değerlendirdi: "Büyük kayıp. 4 Puan geride olmak, rakibinin sahasına gidecek olmak... Bundan önce Fenerbahçe tüm maçlarını kazansa şampiyon oluyordu şimdi Rams Park'ta Galatasaray'ı yenecek ve rakibinin 1 puan kaybetmesini bekleyecek. Çok kolay bir durumuş gibi gözükmüyor. Olympiakos maçının yarattığı olumsuz hava Sivasspor maçını sezonun en önemli maçı haline getirmişti. Burayı geçse Fenerbahçe adına şansın artarak devam etmesi mümkündü. Oyun beklediğim gibi olmadı. Gerçekten kötüydü."

"İşin çok ama çok zor"

İlker Yağcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Çok kötü oynanan bir 45 dakika vardı. Bir tane Dzeko'nu pozisyonu vardı. En çalışkan isim oydu. İrfan Can Kahveci sezon boyunca gösterdiği performansı bugün de devam ettirdi. Ben ilk yarı 0-0 bitse en az 3 oyuncu değiştirir gibi düşündüm. Skor oyunu örtmemeli. Senin Szymanski'yi, Tadic'i oyundan çıkarman lazımdı. Bir takım hamleler yapman lazım. Skor 1-1 oldu. 2. yarı üretemedin yine. İrfan Can müthiş bir gol attı ama onu da koruyamadın. Şimdi 4 puan geridesin işin çok ama çok zor artık."

"Bütün sezonu, emeği çöpe attı"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ı da değerlendiren Yağcıoğlu, "Serdar Dursun'dan hala ne bekliyorsun ki? İsmail Hoca'nın öyle değişiklikleri oldu ki son 2 haftada bütün sezonu, emeği hepsini çöpe attı gitti. Allah aşkına Cengiz'den daha ne bekliyorsun? Osayi çıkıyor Mert giriyor. Onunda psikolojik olarak baktığın zaman sahada eli ağaı titriyordu. Dolayısıyla değişiklikler de iyi olmadı. 2-1 büyük lütuf. Maçı öyle bitireceksin." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"İsmail Kartal istifa ediyorum dese"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler