Ünlü Yorumcudan Sporculara “Tütün Mamülleri Kullanıyorlar”

28.07.2023 - 19:11 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 19:24

Ünlü spor sunucusu Ali Emre Dedeoğlu, sosyal medya hesabından sporcuların tütün kullanımı ile alakalı dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İşte detaylar.

Ünlü Yorumcudan Sporculara “Tütün Mamülleri Kullanıyorlar”

AJANSSPOR-HABER

Daha önce önemli televizyon kanallarında çalışan ve Türk spor televizyonunun bilinen isimlerinden olan sunucu Ali Emre Dedeoğlu, takipçileri ile sporculara dair dikkat çekecek bir bilgi paylaştı.

“Yüzde 80’i tütün mamülleri kullanıyor”

Günümüzde NTV Spor çatısı altında sunuculuk yapan Dedeoğlu’nun Twitter üzerinden kullandığı “Yıllardır Spor medya sektöründe çalışıyorum. Bir çok aktif veya emekli olmuş sporcu ile tanıştım, yayın yaptım, röportaj yaptım, sohbet ettim...vs Gözlemim %70-80'i tütün ve benzeri mamulleri kullanıyor. Baskı, stres veya tam tersi yeteneğe güvenerek rahatlık bilemiyorum.” ifadeleri ile çok dikkat çekti.

“Genç basketbolcuyu elektronik sigara içerken gördüm”

Yakın zamanda yaşadığı bir hadiseden bahseden başarılı sunucu “Dün gece de bir genç basketbolcumuzun yeni nesil elektronik sigarayı tükettiğini görünce yine garipsedim. Hayatımda merak edip bir kez bile denemedim merak etmedim Sağlık kısmı artı vücuduma ihanet gibi düşünmüşümdür. Neyse aslında garipsememek lazım sanki...” cümlelerini ekledi.

Basketbolda bir ritüel

Basketbol parkelerinde lüks tütün ürünlerinden olan puro'yu görmeye seyirciler oldukça alışkın. Basketbol kültürünün adeta bir parçası olan puro, şampiyonluk kutlamalarının uzun yıllardır değişmez parçlarından biri konumunda.

Futbol dünyasında büyük tartışmalara konu oldu

Futbol dünyasından ise; Wayne Rooney, Mario Balotelli, Andrea Pirlo, Mesut Özil, Wesley Sneijder, Ashley Cole gibi önemli isimlerin tütün ürünlerini tüketirken görselleri uzun süre gündem yaratmıştı.

Ali Emre Dedeoğlu kimdir?

Uzun yıllar Habertürk, beIN Sports ve son olarak da NTVSpor ekranlarında karşımıza çıkan başarılı sunucu özellikle basketbol alanında spor medyasının bilindik isimlerinden biri oldu. Aynı zamanda Dedeoğlu 6 dil bilmesi ile de takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler