Spor spikeri Özkan Öztürk, beIN Sports'tan ayrıldığını açıkladı

04.09.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 17:42

Başarılı spor spikeri Özkan Öztürk, bünyesinde çalıştığı beIN Sports'tan ayrıldığını açıkladı. Öztürk, "Bu adımı atmak hiç kolay olmadı" dedi. İşte detaylar...

Spor spikeri Özkan Öztürk, beIN Sports'tan ayrıldığını açıkladı

AJANSSPOR HABER

2014 yılından bu yana Digitürk bünyesinde olan, beIN Sports'ta Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok maçın anlatıcılığını yapan spor spikeri ve sunucu Özkan Öztürk, beIN Sports'a veda etti. Öztürk, sosyal medya hesabından uzun bir veda mesajı paylaşarak ayrılığını duyurdu.

"Binlerce maç, unutulmaz anılar…"

"Veda" başlığıyla ayrılığını duyuran Özkan Öztürk, şu ifadeleri kullandı: "Binlerce maç, unutulmaz anılar… Takım ayırt etmeden, tüm benliğimle, iliklerime kadar yaşayarak anlattım hep maçları. Sizlerle aramızda çok özel bir bağ oluştu. Hangi şehire, hangi stadyuma gitsem hep güzel karşılandım. 
Bu mesleği yapan bir insanın karşılaşabileceği en büyük saygı ve sevgiyi hissettim. Sizlere minnettarım.

"beIN Sports'a veda ettim"

Bu adımı atmak hiç kolay olmadı. Çok düşündüm ve hayatımdaki en değerli varlığım ailemle aldığım karar neticesinde beIN Sports'a veda ettim. 

İlgini Çekebilir
Salih Özcan'ın da lisansı çıktı! Yeni takımı...
Habere Git

"Mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim"

2014’te büyük heyecanla katıldığım Digiturk ailesinden güzel izler bırakmanın gururuyla ayrılıyorum. 9 yıl bünyesinde çalıştığım Digiturk’e ve bugüne kadar yanımda olan, desteğini hissettiğim mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. 

"Elbet yollarımız yine kesişecek"

Sevgili futbolseverler, elbet yollarımız yine kesişecek. Kendinize çok iyi bakın. Sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."

Özkan Öztürk'ün yeni adresi neresi olacak?

beIN Sports'tan ayrılığının ardından spiker Özkan Öztürk'ün yeni adresinin neresi olacağı da merak konusu olmaya başladı. "Futbolseverler, yollarımız yine kesişecek" diyen Öztürk'ün, maç anlatmaya devam edip etmeceği ve yeni adresinin neresi olacağı ise henüz belli değil.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Mendy tamam! İşte geliş tarihi...
Habere Git

Özkan Öztürk kimdir?

1985'te Samsun'da doğan Özkan Öztürk, 2004 yılında üniversitede Radyo & Televizyon bölümünü kazandı. Kariyerinin ilk adımlarını Best FM ile atan Öztürk, Best FM Spor Müdürü olarak görev aldığı dönemde Futbol Vadisi isimli günlük spor programını hazırlayıp sundu. 2014 yılında Digitürk bünyesine geçen başarılı spiker, beIN SPORTS'ta tam 9 yıl boyunca Süper Lig ve Avrupa maçlarının sesi olmaya devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler