Ünlü rapçi, PSG forması giyen futbolcuyu tehdit etti!

05.04.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 11:51

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain, Lille karşısında sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Bu maç sonrası ünlü rapçi Makobe, PSG forması giyen futbolcuyu tehdit etti. Peki neler söyledi? İşte detaylar...

Ünlü rapçi, PSG forması giyen futbolcuyu tehdit etti!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fransa Ligi'nin 31. haftasında Paris Saint Germain ile Lille karşılaştı. Milli futbolcularımız Mehmet Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın koronavirüse yakalanması sebebiyle oynamadığı, Burak Yılmaz'ın ise son 17 dakika görev yaptığı maçı Lille 1-0 kazandı. Maçtan sonra ise PSG forması giyen Alman futbolcu Thilo Kehrer, tehdit edildi. Detaylar haberde...

Makobe tehdit etti: "Sana kafa atarım"

Malili-Fransız bir rapçi olan Makobe, PSG'nin yenilgisi sonrasında Thil Kehrer'e hakaret etti. Makobe, "Gerçekten sıfırsın. Sen, Paris Saint Germain forması giymeyi hak etmiyorsun. Pislik! Sen bir sahtekârsın, sosissin. Seninle bir araya gelirsem sana kafa atarım. Git ve asla geri dönme" ifadelerini kullandı.

Kehrer için şanssız bir an yaşanmıştı

44 yaşındaki rapçinin bu tepkisi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Alman futbolcunun nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. 24 yaşındaki Kehrer, 3 maç maç sonra geri dönmüştü. David'in attığı golde top futbolcuya çarpıp ağlara gitmişti. 

İki takımın ligdeki durumu

Lille aldığı bu galibiyetin ardından puanını 66'ya yükseltti. Milli futbolcularımızın da oynadığı Lille, Fransa Ligi'nde zirvede yer alıyor. Paris Saint Germain ise 63 puanla 2. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler