Ünlü menajer açıkladı: Galatasaray, Jelert’le anlaştı

24.07.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 21:47

Son dakika transfer haberleri... FIFA menajeri Mithat Halis, Galatasaray’ın Elias Jelert’le anlaştığını söyledi. İşte tüm detaylar...

Ünlü menajer açıkladı: Galatasaray, Jelert’le anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, flaş bir transferi gerçekleştiriyor. FIFA menajeri Mithat Halis, Galatasaray’ın Elias Jelert’le anlaştığını açıkladı.

"Okan hoca, Milan’ın sağ beki Calabria’yı istiyordu"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olam Halis, “Ben Jelert’i AC Milan’a götürecektim. Galatasaray’da Okan hoca Milan’ın sağ beki Calabria’yı istiyordu. Daha tecrübeli ve sağlam bir oyuncu olduğunu düşündü. Ama Milan Calabria ile ilgili fiyatı bir anda 10 milyon Euro’ya çıkardı. Oyuncunun maaşı yüksek 4 milyon Euro. Milan bu nedenle oyuncuyu satmak istiyordu. Galatasaray’la anlaşamadılar. Galatasaray Calabria’yı alsaydı, ben de Milan ve Kopenhag’ı Jelert konusunda anlaştırmıştım. Olmadı. Şimdi Jelert’i Galatasaray alıyor. " dedi.

"Okan Buruk’un hızlı hücum sistemini işletecek bir savunmacı"

Jelert'in performasına da değinen Halis, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" Çok hızlı bir savunma oyuncusu, çabukluğu ve dayanıklılığı en önemli özelliği, sol bekte oynuyor. Okan Buruk’un hızlı hücum sistemini işletecek bir savunmacı. Başta Kopenhag 15 milyon Euro istedi, ama şimdi fiyatı düşüredüler. Sportif direktörleri değişti, fiyat politikaları değişti. Daha da önemlisi Jelert, ‘Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum, alacaklarımı bırakmaya razıyım, anlaşın’’ dedi. Jelert, Galatasaray’da oynamaya gerçekten çok istiyor. Bu durumda anlaşacaklardır. Galatasaray 9 milyon Euro teklif peşin para verdi. 2 milyon Euro da başarı kriterlerine bağlı bonuslar. Galatasaray Sacha Boey gibi bu oyuncuyu ileride çok büyük paraya satar. Harika bir transfer yapıyorlar. Henüz 21 yaşında ve büyük bir geleceğe sahip” dedi.

4 yıllık sözleşme

Öte yandan Mithat Halis, Galatasaray’ın oyuncuyla 4 yıllık anlaşma sağladığını sözlerine ekledi.

Elias Jelert'in performansı

Elias Jelert geride bıraktığımız sezonda Kopenhag formasıyla tüm kulvarlarda 45 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler