Lyon kulübüne Taylor Swift şoku! Bu ihtimali hiç hesaba katmadılar

06.12.2023 - 12:15 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 12:32

Ligue 1'de tarihinin en zor günlerini geçiren ekibi Olympique Lyon, stadında düzenlenecek Taylor Swift konseri nedeniyle sürpriz bir durumla karşıya kalabilir.

Lyon kulübüne Taylor Swift şoku! Bu ihtimali hiç hesaba katmadılar

AJANSSPOR - HABER

Fransa 1. Futbol Ligi Ligue 1'de oynadığı 13 maçta topladığı 7 puanla son sırada yer alan Olympique Lyon, kulüp yöneticilerinin hesaba katmadığı bir ihtimal nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşayabilir.

Play-out maçını sahasında oynayamayabilir

Fransız basınından Le Progres'te yer alan habere göre ligde tarihinin en kötü dönemini yaşayan Lyon'un ligi 16. sırada bitirmesi durumunda ligde kalma şansını sürdürebileceği play-out maçını kendi sahasında oynayamayabileceği ortaya çıktı.

Play-out maçı günü statta Taylor Swift konseri var

Lyon'un olası play-out maçını sahadana oynayamama ihtimalinin sebebi ise 3 Haziran'da Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Lyon'un stadı Park Olympique Lyonnais Stadyumu'nda vereceği konser olacak.

Lyon tarafsız sahada oynamak zorunda kalabilir

Haberde, Taylor Swift'in 3 Haziran'da Park Olympique Lyonnais Stadyumu'nda vereceği konserin satışa çıkan biletleri şimdiden tükenirken, Olympique Lyon'un aynı tarihe denk gelen olası play-out maçını tarafsız sahada oynamak zorunda kalabileceği ifade edildi. 

Kulüp patronları play-out ihtimalini düşünmemişler

Lyon'un olası play-out maçını tarafsız sahada oynamak zorunda kalmasının bir güvenlik zaafiyetine neden olabileceği vurgulanırken, Lyon kulübünün patronlarının, takımın küme düşme hattında olabileceğini düşünmedikleri, bu nedenle Taylor Swift'in konserine daha önceden onay verdikleri kaydedildi.

Play-out'un 5 puan uzağında

Lyon, 13 maç oynadığı Fransa Ligi'nde topladığı 7 puanla 18. sırada yer alıyor. Lyon ligde bu sezon sadece bir galibiyet alırken, 4 maçta berabere kalıp 8 karşılaşmada sahadan yenilgiyle ayrıldı. Fransa'da ligi 16. sırada bitiren takım play-out maçına çıkıyor. Ligue 1'de şu anda play-out hattında yer alan takım ise Lorient. Lyon'un 5 puan önündeki Lorient'in 12 puanı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler