Ünlü Astrolog Meral Güven Süper Lig'deki Galatasaray Fenerbahçe Yarışını Kazanacak Takımı Söyledi

06.04.2023 - 11:17 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 13:49

Ünlü Astrolog Meral Güven, Radyospor'daki "Ters Köşe" programında Aygün Özipek'in konuğu oldu. Geçtiğimiz sezon Trabzosnpor'un şampiyonluğunu tahmin eden Güven bu sezon adayını açıkladı.

Ünlü Astrolog Meral Güven Süper Lig'deki Galatasaray Fenerbahçe Yarışını Kazanacak Takımı Söyledi

AJANSSPOR-HABER

Tahminleri ile tüm ülkede nam salan Astrolog Meral Güven, Radyospor'daki "Ters Köşe" programında Aygün Özipek'in konuğu oldu. Meral Güven çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezonun favorisini açıkladı

Bu sezonun başında Fenerbahçe'yi şampiyonluk yolunda favori olarak gördüğünü fakat şu anda ibrenin Galatasaray'a döndüğünü belirten Astrolog Güven"Aslında bu lig başlamadan öncesinde iki favorim vardı. Biri Galatasaray birisi Fenerbahçe. Benim gördüğüm ilk seferde Fenerbahçe'nin ilk etapta sezon sonu başarılı olabilme ihtimali yüksekti. Çünkü maneviyatı çok yüksekti. Ama sonrasında Fenerbahçe üzerinde bazı aura çalışmaları yapılmış anladığım kadarıyla. Galatasaray'ın önüne engeller gelecek, lakin o payına düşeni alacak. Galatasaray manevi boyutta Galatasaray yüksek gözküyor." dedi.

Çarpıcı bir tahmin daha yaptı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un 38 yıllık şampiyonluk hasretini dindireceğini tahmin eden Meral Güven, 2023-2024 sezonu için şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir'in bir adım önde olduğunu belirtti.

İlgini Çekebilir
Astrolog Meral Güven açıkladı: Şampiyon kim olacak?
Habere Git

Fenerbahçe 3 yıl daha şampyion olmayacak"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un iyi bir iş çıkarsa dahi kısır döngüye girdiğini ve takımın bir süre daha şampiyonluktan uzak kalacağını vurgulayan Güven "Değerli başkanın maneviyatının yüksek olduğunu görüyorum, bunun yanı sıra amaç belli burada, kendisi ticari bir karakter, başarı karakteri. Yapması gerekenin fazlasını yapıyorsa ve başarı gelmiyorsa sorun kişiden kaynaklı değil. Burada sorun aura, bir kısır döngü başlıyor. Fenerbahçe hakkında kartlarımın öngörüsü gerçek olursa Fenerbahçe 3 yıl daha şampiyon olamayacak." dedi.

"Fenerbahçe 7 yıla damga vuracak"

Ali Koç dönemi bu 3 yılda da devam ederse Fenerbahçe'nin sonrasında çok başarılı bir dönem geçireceğini söyleyen Astrolog "Ali Koç bu kısır döngüden kurtulabilirse Fenerbahçe 7 yıllık çok başarılı bir dönem geçirecek." dedi.

"Trabzonspor için 17 yıl başarı döngüsü yok"

Trabzonspor'un önümüzdeki 12-17 yıllık periyotta başarılı olmayacağını söyleyen Meral Güven "Trabzonspor'un başarıları elbette olacak ama ben 12-17 yıllık başarı döngüsü içerisinde görmüyorum. Nedenini bilmiyorum ama Trabzonspor benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Çok boş vaatler, maneviyatı çürüten hareketler oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Astrolog Meral Baran Süper Lig'in şampiyonunu açıkladı
Habere Git

"Jesus, Brezilya Milli Takımı'nın başına geçecek"

Aygün Özipek'in Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'na geçip geçmeyeceği sorusuna Astrolog Güven "Kişinin şahısa ait bir başarısızlığı söz konusu değildir. Gayet donanımlıdır. Bu kişi istediği sonuca varacak, gerekirse gidip Brezilya Milli Takımı'nın başına geçecek. Bu da bu ismin başarısız olmadığının göstergesi olacak." yanıtını verdi.

"Ronaldo'nun kariyerinde Türkiye kesişimi görüyorum"

Al-Nassr'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kariyerini bir noktada Türkiye'ye taşıyıp taşımayacağı konusunda Güven "Cristiano Ronaldo'nun kariyerinde Türkiye kesişimi görüyorum bu da Fenerbahçe'nin 3 yıl sonraki 7 yıllık dönemine denk geliyor. Çok küçük bir ihtimal olsa da onu bir yönetici getirecek. 7 yıllık sürecin başında onu görüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler