"United'ın orta sahasını izlemek çok ilginç olacak"

12.05.2020 - 19:40 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 19:44

"United'ın orta sahasını izlemek çok ilginç olacak"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın efsanevi oyuncularından Jaap Stam, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Goal.com'a konuşan eski futbolcu, Fransız yıldız Paul Pogba hakkında açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"United'da kalır ve eskisi gibi oynarsa..."

Yıldız orta sahanın United'da kalması gerektiğini söyleyen Jaap Stam: "Pogba'nın United'da kaldığını görmek isterim. Çünkü onun kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İnsanlar onun için 2 gruba ayrılmış durumda. Birileri onu durmadan eleştirirken, birileri de ondan çok şey bekliyor. Eleştirileri kabul edebilirsiniz, ancak onun için yapılan eleştirilerin çoğu ağır oluyor. Tabii gelecekte neler olacağını bilmiyorum. Önce eski formuna kavuşması gerekiyor. Ancak United'da kalırsa ve eskisi gibi oynamaya başlarsa mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

"United'ın orta sahasını izlemek çok ilginç olacak"

"Pogba yaratıcı bir oyuncu. Bazen onu kendi haline bırakmanız gerekebilir. Ona bazı anlarda özgürlük vermeniz gerekebilir. Pogba burada kalırsa, Manchester United'ın orta sahasında Bruno Fernandes, Paul Pogba ve Scott McTominay oynayacak. Fernandes 10 numarada oynayabilir ve Pogba geride McTominay ile iyi işler yapabilir. İleride de oynayabilir. Uzun bacakları ve boyu sayesinde iki yönlü orta saha oynamak için uygun bir futbolcu. Eğer burada kalırsa United'ın orta sahasını izlemek çok ilginç olacak"

Senin için hazırladığımız haberler