Union Saint Gilloise teknik direktöründen Fenerbahçe açıklaması

14.09.2024 - 15:48 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 16:12

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakibi olan Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise'nin teknik direktörü Sebastien Pocognoli açıklamalarda bulundu.

Union Saint Gilloise teknik direktöründen Fenerbahçe açıklaması

AJANSSPOR DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Lig aşamasında 1. hafta evinde karşılaşacağı Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise teknik direktörü Sebastien Pocognoli'den sarı-lacivertli ekibe dair açıklama geldi.

Union'un zorlu fikstrü

Belçika Ligi'nde oynadığı 6 maçta 9 puan toplayan Union Saint Gilloise'yi 3 maçlık zorlu bir serüven bekliyor. Ligde 7. hafta mücadelesi için Antwerp'e konuk olacak Gilloise, 8. haftada Standard Liege'e misafir olacak.

Belçika temsilcisi ligde çıkacağı zorlu deplasmanların ardından Avrupa'da Fenerbahçe, deplasmanına konuk olacak.

"Oyuncular için sezonun en heyecan verici maçları"

Ligde 6. hafta mücadelesinde evinde ağırladıkları Anderlecht ile 0-0 berabere kalından mücadelenin ardından konuşan teknik direktör Sebastien Pocognoli, "Önümüzde üst üste çıkacağımız 3 deplasman maçı var. Bu maçlar belki de oyuncular için sezonun en heyecan verici maçları. Bu yüzden bu işi yapıyoruz. Böyle karşılaşmalar bize ekstra motivasyon sağlıyor" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı ne zaman?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa Ligi Lig aşaması 1. haftasında Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise'yi 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak.

Geçen sezon Fenerbahçe elemişti

Geride bıraktığımız sezon iki ekip UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda karşılaşmıştı. İki ayaklı oynanan eşleşmede temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçta rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etmişti. İç sahada oynanan maçta sarı-lacivertli ekip 1-0 mağlup olsada İsmail Kartal ve öğrencileri turu geçen taraf olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler