Union Berlin'de Max Kruse depremi! Kaç ay yok?

07.12.2020 - 13:46 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 13:49

Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertlilerle davalık olarak ayrılan Max Kruse, Union Berlin'de kariyerini sürdürüyor. Alman futbolcu, Hertha Berlin derbisinde yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süre formasından uzak kalacak. Kruse'nin durumu belli oldu. Kaç ay futboldan uzak kalacak? İşte yanıtı...

Union Berlin'de Max Kruse depremi! Kaç ay yok?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyerine Alman ekibi Union Berlin'de devam eden Max Kruse sakatlık yaşadı. 3-1 kaybettikleri Hertha Berlin derbisinde sakatlanan futbolcunun durumu belli oldu mu? Kaç hafta forma giyemeyecek? Gelişmeler ve ayrıntılar haberde...

Kruse 2 ay forma giyemeyecek

Union Berlin'de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Max Kruse, sağ arka uylukta bir kas yaralanması sorunuyla karşı karşıya kaldı. Futbolcu, 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Kruse: "Çapraz bağ sandım"

Kruse kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağım. İlk başta dizimi düşündüm ve bunun çapraz bağ olabileceğini sandım. Neyse ki çapraz bağ yırtığı yok. Yırtık bir kas yırtığı" diyerek kesin teşhisi de duyurmuş oldu.

Kruse bu sezon kaç gol attı?

Max Kruse bu sezon Union Berlin'de 10 maçta 6 gol 5 asistlik performans ortaya koydu. Takımının skor yükünü çeken Kruse, bir önceki sezon Fenerbahçe'deydi.

Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Kruse, Fenerbahçe'de 23 maçta 7 gol 7 asistlik performan sergilemiş, ardından da kulüple problemler yaşayarak davalık olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler