ÜniLig Süper Lig'de çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

19.02.2020 - 16:00 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 13:29

Çeyrek finale kalanlar ve Play-out maçları netleşti.

Hazırlayan: Bertan Erman

ÜniLig Korumalı Futbol Süper Ligi'nde grup aşaması, geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonunda tamamlandı. 

A Grubu'nda İTÜ Hornets, deplasmanda son şampiyon Yıldız Stallions'ı 15-13 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve grubunu lider tamamladı. Yıldız Stallions ise, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grup ikincisi oldu. Gruptaki bir diğer maçta Boğaziçi Sultans, Uçaksavar Stadı'nda Sakarya Tatankaları'nı konuk etti. Kıran kırana geçen maçın son hücum serisinde yaptığı touchdownla farkı 1 sayıya indiren Sultans, ekstra 2 sayı denemesinde başarılı oldu ve mücadeleyi 28-27 galip tamamladı. Bu sonuçşa Boğaziçi, Play-out maçı için saha avantajı elde etti.

B Grubu'ndaki en kritik maçta ODTÜ Falcons, Ankara'da Bilgi Hunters'ı konuk etti. Rakibini ikinci yarıdaki performansıyla 27-13 mağlup eden Falcons, üçüncü maçını da kazanarak grup lideri oldu. Hunters ise, Süleyman Demirel Üniversitesi Spartans'ın Antalya Vandals'ı 16-8 yenemesiyle Play-off'a kalamadı. Spartans, grup ikincisi olarak çeyrek finale kaldı.

C Grubu'nun dikkat çeken İzmir Derbisi'nde Dokuz Eylül Efeler ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Halcyons karşı karşıya geldi. Derbiden galip ayrılan Efeler, grup ikincisi olarak adını Play-off'a yazdırdı. Lider İÜ Bulls ise, deplasmanda ÇOMÜ Vatanseverler'i yenerek yoluna namağlup devam ediyor.

D Grubu'nda, "Play-off'a ikinci sıradan kim kalacak?" sorusunun cevabı da belli oldu. Koç Rams, Ankara'da konuk olduğu Hacettepe Red Deers'i  23-14 mağlup etti ve Süper Lig'e çıktıktan sonraki ilk sezonunda çeyrek finale kalma başarısını gösterdi. Anadolu Rangers ise, Afyon Kocatepe Victory Walkers'ı 26-8 yenerek grubunu namağlup lider tamamladı.

ÜNİLİG SÜPER LİG ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

İtü Hornets - Koç Rams 

ODTÜ Falcons - Dokuz Eylül Efeler

İÜ Bulls - SDÜ Spartans

Anadolu Rangers - Yıldız Stallions

ÜNİLİG SÜPER LİG PLAY-OUT EŞLEŞMELERİ (KAYBEDEN 1. LİG'E DÜŞER)

Boğaziçi Sultans - Afyon Kocatepe Victory Walkers

Bilgi Hunters - ÇOMÜ Vatanseverler

İEÜ Halcyons - Antalya Vandals

Hacettepe Red Deers - Sakarya Tatankaları 

Senin için hazırladığımız haberler